Libnet.ro
UNICEF

17:30

Clasamentul ATP: Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului

B1 B1,
Clasamentul ATP: Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului

Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului, cu toate ca a coborat trei locuri in clasamentul ATP, de pe 186 pe 183, cu 274 puncte, scrie Agerpres. Tenismenul roman Victor Hanescu a ajuns. continuă pe B1

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment.

4 motive pentru care acest telefon este considerat cel mai bun din istorie: cum paleste in fata smartphone-urilor de azi

Desi momentan nu mai produce telefoane, dupa ce si-a vandut divizia de mobile catre Microsoft, Nokia ramane un simbol cand vine vorba de telefoane, fiind compania care a reusit sa vanda modelele sale in sute de milioane de exemplare. Chiar daca promite.

4 motive pentru care acest telefon este considerat cel mai bun din istorie: cum ia fata smartphone-urilor de azi

Desi momentan nu mai produce telefoane, dupa ce si-a vandut divizia de mobile catre Microsoft, Nokia ramane un simbol cand vine vorba de telefoane, fiind compania care a reusit sa vanda modelele sale in sute de milioane de exemplare. Chiar daca promite.

Subiectele zilei: Ungaria, pe picior de razboi cu imigrantii; Maria Grapini, olimpica la pocit Limba Romana; Atunci cand trebuie sa-ti omori in bataie cel mai bun prieten! Povestea Experimentului Pitesti, cea mai groaznica inchisoare a tuturor timpurilor

Reportaj digi24: Vindecatorii, alternativa catre dezastru. La dansa nu exista cartilaj si este si depresiva. Stiti ce inseamna depresiva? Cu sange gros. Medicina neconventionala din Romania a ajuns sa fie un domeniu mai mult ocult. Interceptari din dosarul vicelui CJ Bihor. Ce indicatii ii dadea Laszlo Borbely Rozaliei Biro in afacerea gropii de gunoi eco din Oradea. Deputatul UDMR Laszlo Borbely si senatoarea UDMR Rozalia Biro apar in dosarul vicepresedintelui.

Raport Zenith: Televiziunea ramane cel mai popular mediu, romanii petrecand 340 de minute pe zi la TV. O parte din continutul pentru online e furnizat de TV

Televiziunea domina in continuare consumul global de media, avand in vedere ca este un canal accesibil, ieftin. Un element esential este ca o parte importanta de continut pentru online e furnizat de TV.

Deliciu culinar in post: cel mai bun bors de peste din Dunare se face in Baragan, dupa reteta unei neveste de pescar

Cea mai buna ciorba de peste din Dunare o face, evident, o nevasta de pescar din Baragan. Pasionata de arta culinara, Gela Dumitrache, de profesie invatatoare in comuna Unirea, pregateste bunatati ca la carte. Gospodina ne-a dezvaluit secretul delicioasei ciorbe.

Turneul de la Wimbledon: Marius Copil a acces in turul al doilea al calificarilor

Marius Copil, locul 186 ATP, l-a invins pe Jason Jung din Taiwan, locul 209 ATP, intr-un meci de o ora si 21 de minute, cu scorul de 6-3, 7-6 4). Astfel, tenismenul s-a calificat in turul al doilea al turneului de.

Marius Copil a ajuns in turul al doilea al calificarilor turneului de la Wimbledon

Marius Copil locul 186 ATP) a castigat azi meciul cu Jason Jung din Taiwan, locul 209 ATP) pe care l-a invins cu scorul de 6-3, 7-6 4) intr-un meci de o ora si 21 de minute din primul tur al calificarilor.

Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO]

Qualcomm a fost in atentia tuturor in ultimele luni, dar nu dintr-un motiv bun. Compania a decis sa-si spele un pic imaginea si sa arate tuturor ca indiferent ca se incalzesc sau nu, procesoarele care ii parasesc fabrica ofera telefoanelor noastre superputeri. Procesorul Snapdragon 810 este inconjurat de controverse de cand s-a demonstrat ca se [] Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google

Cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing, inainte de a cauta un video pe YouTube. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. Implica previzualizari in miniatura mai mari si mai clare ale clipurilor, care pot [] Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )