Libnet.ro
UNICEF

11:15

Copa America: Programul sferturilor - Argentina vs Columbia, cel mai interesant meci

Hotnews Hotnews,
 Copa America: Programul sferturilor - Argentina vs Columbia, cel mai interesant meci

Brazilia, Peru si Columbia au completat tabloul celor mai bune opt echipe de la Copa America. In sferturi, Argentina vs Columbia va fi cel mai interesant meci, cel putin la prima vedere. continuă pe Hotnews

VIDEO Brazilia a invins Venezuela si s-a calificat in sferturile Copa America. Programul competitiei in aceasta faza

Meciurile grupei C de la Copa America au incheiat prima faza acompetitiei, in urma careia opt echipe din 12 participante s-au calificat in sferturile de finala.

Peru - Venezuela, 1 - 0 la Copa America

Situatia Grupei C de la Copa America s-a complicat si mai mult dupa victoria obtinuta de Peru, 1 - 0 contra Venezuelei. Unicul gol a fost marcat de Claudio Pizarro, fostul atacant al lui Bayern, acum liber de.

Copa America 2015: Brazilia a invins Venezuela. Vezi programul sferturilor de finala

Selectionata Braziliei s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de fotbal Copa America 2015, duminica, la Santiago de Chile, dupa ce a invins Venezuela cu scorul de 2-1 1-0), in ultimul meci din.

Argentina, Uruguay si Paraguay s-au calificat in sferturile Copa America

Nationalele Argentinei, Uruguayului si Paraguayului, toate din grupa B, s-au calificat in sferturile de finala la Copa America.

Copa America: Argentina, Paraguay si Uruguay s-au calificat in sferturile competitiei

Reprezentativele Argentinei, Paraguayului si Uruguayului s-au calificat in sferturile de finala la Copa America. Messi si compania de pe prima pozitie, dupa ce au castigat, scor 1-0, meciul cu Jamaica.

Argentina, Uruguay si Paraguay, in sferturi la Copa America

Reprezentativele Argentinei, Uruguayului si Paraguayului s-au calificat in sferturile de finala la Copa America, dupa rezultatele de sambata seara din grupa B de la turneul de fotbal care se desfasoara in Chile.

Copa America s-a incheiat pentru Neymar: a fost suspendat patru etape

Neymar a primit o pedeapsa de patru etape in urma incidentelor din meciul cu Columbia a fost eliminat dupa o altercatie cu un adversar), Copa America incheindu-se practic pentru vedeta celor de la FC Barcelona.

Situatie speciala in Grupa C la Copa America

Toate cele patru echipe care formeaza Grupa C la Copa America, adica Brazilia, Peru, Venezuela si Columbia, au acelasi numar de puncte dupa disputarea primelor meciuri.

Brazilia si-a pierdut capitanul de echipa. Neymar nu va mai juca la Copa America

Atacantul brazilian Neymar a fost suspendat patru meciuri la Copa America, dupa ce a fost eliminat la finalul meciului cu nationala Columbiei, scor 0-1, din grupa C a competitiei din Chile.

Neymar suspendat patru meciuri la Copa America

Atacantul brazilian Neymar plateste scump pentru gestul nesabuit din finalul meciului disputat contra Columbiei la Copa America.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )