Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai bun Nokia: P1 va fi prezentat la MWC 2017 in Barcelona

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun Nokia: P1 va fi prezentat la MWC 2017 in Barcelona

Nokia a revenit de anul acesta pe piata telefoanelor inteligente, iar cel mai bun si mai nou dispozitiv ar fi P1 pe care il prezinta la MWC 2017. continuă pe Adevărul

Toni Erdmann, o coproductie cu participare romaneasca, desemnat cel mai bun film strain la Festivalul Palm Springs

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain, sambata seara, la cea de-a 28-a editie a Festivalului Palm Springs, care se va incheia pe 16 ianuarie, informeaza News. ro citant revista Variety.

Se cauta cel mai bun carnat din Banat. Pregatiri pentru evenimentul traditional cu nume imposibil de pronuntat: Worschtkoschtprob

Worschtkoschtprob/Degustarea carnatilor este una dintre cele mai vechi si cunoscute intreceri ale macelarilor din Banat.

Asa a ajuns fotbalul romanesc in 2017: cel mai bun marcator al lui Dinamo a plecat in Qatar pe o suma ridicola

Pe vremuri, ros-albii dadeau jucatori precum Mutu si Zicu in Italia, la cluburi din Serie A. Acum, isi trimit golgheterul la o formatie amenintata cu retrogradarea in Orientul Mijlociu.

Doljeanul care a injunghiat mortal un tanar de 19 ani in strada, retinut de procurori. Victima a murit incercand sa isi salveze cel mai bun prieten

Un tanar in varsta de 19 ani a fost ucis in plina strada in noaptea de duminica spre luni in Craiova, iar prietenul lui de aceeasi varsta a ajuns la spital injunghiat, iar medicii l-au operat. Criminalul a fost retinut de procurori.

Windows 10 va deveni mai bun pentru gameri prin Game Mode

Windows 10 este un sistem de operare foarte bine finisat, dar in 2017 se pare ca va deveni mult mai bun pentru gameri prin intermediul Creators Update. Din momentul in care au anuntat ca Windows 10 ar putea fi ultima versiune de Windows, a devenit clar ca modificarile majore vor fi introduse doar prin actualizari [].

Credibilitatea CEO-ului la cel mai mic nivel de pana acum

Barometrul de incredere al Edelman din 2017 afirma ca credibilitatea CEO-ului a scazut cu 12 procente la nivel global la un minim de 37%, in cadere libera in fiecare tara studiata, in timp ce liderii guvernamentali 29%) raman cel mai putin credibili, informeaza un comunicat de presa.

Cel mai mic PC pentru VR vine de la Zotac si arata foarte bine

Amatorii de realitate virtuala incep sa aiba optiuni din ce in ce mai compacte pentru divertisment, iar cel mai nou exemplu a fost anuntat de Zotac. De-a lungul anilor, cei de la Zotac au facut o treaba foarte buna in a lansa mini PC-uri pentru divertisment. Cu mult timp inainte de lansarea primelor HTPC-uri Intel [].

Cel mai mare val gravitational a fost descoperit pe Venus

Atmosfera planetei Venus trece printr-un eveniment neobisnuit, ce demonstreaza inca o data complexitatea acestui corp ceresc. Sonda japoneza Akatsuki a descoperit un val gravitational imens prezent in atmosfera planetei Venus. Aceasta nu este prima data cand un astfel de eveniment este observat pe a doua planeta de la Soare, dar este cel mai mare inregistrat [].

PewDiePie face glume pe seama romanilor in cel mai recent clip [VIDEO]

PewDiePie este cel mai urmarit vlogger din lume si, potrivit revistei Time, unul dintre cei mai influenti oameni de pe planeta, reusind sa creasca substantial veniturile companiilor ale caror jocuri le testeaza in fata camerei. Cu peste 52 de milioane de abonati la canalul sau de Youtube si peste 14 miliarde de vizualizari cumulate, nu [].

CINCI barbati s-au LUPTAT pentru Afrodita din Dambovita. Cel mai sifonat a iesit sotul (VIDEO)

Batalia a avut loc intr-un bar din Dimbovita si cel mai sifonat a iesit sotul, aflam din Adevarul. Muza cu un sot regulamentar de 41 ani avea inca trei pretendenti cu varste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )