Libnet.ro
UNICEF

06:45

Se cauta cel mai bun carnat din Banat. Pregatiri pentru evenimentul traditional cu nume imposibil de pronuntat: Worschtkoschtprob

Adevărul Adevărul,
Se cauta cel mai bun carnat din Banat. Pregatiri pentru evenimentul traditional cu nume imposibil de pronuntat: Worschtkoschtprob

Worschtkoschtprob/Degustarea carnatilor este una dintre cele mai vechi si cunoscute intreceri ale macelarilor din Banat. continuă pe Adevărul

Cel mai bun Nokia: P1 va fi prezentat la MWC 2017 in Barcelona

Nokia a revenit de anul acesta pe piata telefoanelor inteligente, iar cel mai bun si mai nou dispozitiv ar fi P1 pe care il prezinta la MWC 2017.

Toni Erdmann, o coproductie cu participare romaneasca, desemnat cel mai bun film strain la Festivalul Palm Springs

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain, sambata seara, la cea de-a 28-a editie a Festivalului Palm Springs, care se va incheia pe 16 ianuarie, informeaza News. ro citant revista Variety.

Florian Coldea vindea cartofi in piata, in tinerete, si a facut cel mai prost liceu din Arad. DEZVALUIRI din tineretea fostului adjunct SRI

Florian Coldea, pana de curand adjunctul SRI si unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, a terminat cel mai prost liceu din Arad. Coldea provine dintr-o familie modesta, de.

Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

Erati curiosi sa aflati care este cel mai lung cuvant din limba romana? Potrivit dictio. ro, are 44 de litere si nu se gaseste in DEX, dar reprezinta denumirea medicala pentru o boala.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Problemele se tin lant la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Cu un manager interimar de o luna, pentru ca nimeni nu s-a aratat interesat sa participe la concursul organizat pe 12 decembrie, unitatea medicala a ramas si fara director medical. Conf. univ. dr. Laurentiu Belesica si-a incheiat contractul de 6 luni pe malul Borcei.

Faze tari:Paguba produsa unui magazin din Toronto de o veverita. In ultimele saptamani, a furat 48 de batoane de ciocolata;Extraterestrii ne vestesc Apocalipsa;Chimistii au realizat cel mai mic nod din lume.Este de 200.000 de ori mai subtire decat firul

Rusii au inventat un nou sport de iarna: horse-board. A nins din belsug in muntii Urali, iar in peisajul de poveste amatorii de senzatii tari au. Venetia, ingetata, pentru prima oara in istorie. In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc.

Asa a ajuns fotbalul romanesc in 2017: cel mai bun marcator al lui Dinamo a plecat in Qatar pe o suma ridicola

Pe vremuri, ros-albii dadeau jucatori precum Mutu si Zicu in Italia, la cluburi din Serie A. Acum, isi trimit golgheterul la o formatie amenintata cu retrogradarea in Orientul Mijlociu.

PewDiePie face glume pe seama romanilor in cel mai recent clip [VIDEO]

PewDiePie este cel mai urmarit vlogger din lume si, potrivit revistei Time, unul dintre cei mai influenti oameni de pe planeta, reusind sa creasca substantial veniturile companiilor ale caror jocuri le testeaza in fata camerei. Cu peste 52 de milioane de abonati la canalul sau de Youtube si peste 14 miliarde de vizualizari cumulate, nu [].

ANALIZA RL. Situatia neobisnuita in care este cel mai puternic om din lume. Afacerile presedintelui Donald Trump se intind pe tot globul si genereaza un conflict de interese complicat. Cat de mare e acest imperiu financiar

Expertii asupra problemelor de etica guvernamentala au avertizat ca singurul mijloc de evitare a conflictelor de interese ar consta in plasarea activelor intr-un blind trust, o societate gestionata de persoane total independente.

Cate litere are cel mai lung cuvant din limba romana si care este singurul termen ce contine toate vocalele

Chiar daca nu este inclusa in Dictionarul Limbii Romane DEX), denumirea medicala pentru boala silicoza este cel mai lung cuvant din limba romana si este destul de greu sa fie pronuntat cursiv. Adevarul va prezinta care sunt cele mai lungi cinci cuvinte in limba romana si alte curiozitati legate de cuvinte romanesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )