Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai mic PC pentru VR vine de la Zotac si arata foarte bine

Playtech Playtech,
Cel mai mic PC pentru VR vine de la Zotac si arata foarte bine

Amatorii de realitate virtuala incep sa aiba optiuni din ce in ce mai compacte pentru divertisment, iar cel mai nou exemplu a fost anuntat de Zotac. De-a lungul anilor, cei de la Zotac au facut o treaba foarte buna in a lansa mini PC-uri pentru divertisment. Cu mult timp inainte de lansarea primelor HTPC-uri Intel []. continuă pe Playtech

Credibilitatea CEO-ului la cel mai mic nivel de pana acum

Barometrul de incredere al Edelman din 2017 afirma ca credibilitatea CEO-ului a scazut cu 12 procente la nivel global la un minim de 37%, in cadere libera in fiecare tara studiata, in timp ce liderii guvernamentali 29%) raman cel mai putin credibili, informeaza un comunicat de presa.

Faze tari:Paguba produsa unui magazin din Toronto de o veverita. In ultimele saptamani, a furat 48 de batoane de ciocolata;Extraterestrii ne vestesc Apocalipsa;Chimistii au realizat cel mai mic nod din lume.Este de 200.000 de ori mai subtire decat firul

Rusii au inventat un nou sport de iarna: horse-board. A nins din belsug in muntii Urali, iar in peisajul de poveste amatorii de senzatii tari au. Venetia, ingetata, pentru prima oara in istorie. In ultima saptamana, Italia a fost invadata de frig si zapada, chiar si in partea de sud a tarii au avut loc.

CINCI barbati s-au LUPTAT pentru Afrodita din Dambovita. Cel mai sifonat a iesit sotul. (VIDEO)

Batalia a avut loc intr-un bar din Dimbovita si cel mai sifonat a iesit sotul, aflam din Adevarul. Muza cu un sot regulamentar de 41 ani avea inca trei pretendenti cu varste.

CINCI barbati s-au LUPTAT pentru Afrodita din Dambovita. Cel mai sifonat a iesit sotul (VIDEO)

Batalia a avut loc intr-un bar din Dimbovita si cel mai sifonat a iesit sotul, aflam din Adevarul. Muza cu un sot regulamentar de 41 ani avea inca trei pretendenti cu varste.

Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

Erati curiosi sa aflati care este cel mai lung cuvant din limba romana? Potrivit dictio. ro, are 44 de litere si nu se gaseste in DEX, dar reprezinta denumirea medicala pentru o boala.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Problemele se tin lant la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Cu un manager interimar de o luna, pentru ca nimeni nu s-a aratat interesat sa participe la concursul organizat pe 12 decembrie, unitatea medicala a ramas si fara director medical. Conf. univ. dr. Laurentiu Belesica si-a incheiat contractul de 6 luni pe malul Borcei.

Windows 10 va deveni mai bun pentru gameri prin Game Mode

Windows 10 este un sistem de operare foarte bine finisat, dar in 2017 se pare ca va deveni mult mai bun pentru gameri prin intermediul Creators Update. Din momentul in care au anuntat ca Windows 10 ar putea fi ultima versiune de Windows, a devenit clar ca modificarile majore vor fi introduse doar prin actualizari [].

Traian Basescu: Daca eram la Cotroceni, nu as fi avut liniste. Faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca daca ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi facut din gasirea lui Sebastian Ghita cel mai important obiectiv si ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru a-l gasi pe omul de afaceri, potrivit News. ro. In ceea ce priveste inregistrarea in care aparea vorbind despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu s-a declarat 99% convins ca Ghita a fost cel care l-a inregistrat, subliniid ca inregistrarea este editata.

Mihai Sora despre Eminescu: Cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala

Filosoful Mihai Sora, care are peste 100 de ani, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Eminescu este tot timpul si ca cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala. Comentariul, citat si de News. ro, este insotit de o fotografie a sa, datata 13 septembrie 2016, citind opera lui Eminescu in editia Perpessicius.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1984 seconds )