Libnet.ro
UNICEF

09:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 APRILIE Salt de 6,87% pentru Erste Group Bank la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 APRILIE Salt de 6,87% pentru Erste Group Bank la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 6,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 aprilie, actiunile Erste Group Bank EBS) listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai bune randamente livrate investitorilor din randul companiilor tranzactionate la BVB, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 APRILIE Salt de 6,87% pentru Erste Group Bank la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 6,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 aprilie, actiunile Erste Group Bank EBS) listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai bune randamente livrate investitorilor din randul companiilor tranzactionate la BVB, in perioada mentionata.

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Ciclistul roman Eduard Grosu a obtinut, luni, cel mai bun loc din 2019 alaturi noua sa echipa, Delko Marseille Provence.

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Ciclistul roman Eduard Grosu a obtinut, luni, cel mai bun loc din 2019 alaturi noua sa echipa, Delko Marseille Provence.

FOTO Cel mai bun titlu de ziar dupa ce Ajax a aruncat Ronaldo afara din Liga: Cifrele vorbesc de la sine

Ajax, cu o medie de varsta de 25 de ani, a aratat cel mai frumos joc de la tiki-taka incoace si l-a lasat pe Cristiano Ronaldo in afara semifinalelor Ligii Campionilor pentru prima data dupa noua ani.

Cel mai NE-iubit dintre patrioti

15 aprilie 2019. O zi memorabila. Ziua in care cel mai NE-iubit dintre patrioti s-a prezentat in fata magistratilor instantei supreme. Din nefericire, sub regia consultantilor politici PSD, a fost circ. Atat afara, cat si in interior.

MACRO NEWSLETTER-17 Aprilie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut peste asteptari in aprilie 2019, cu 6,7 puncte, pana la 3,1 puncte, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, pana la 5,5 puncte, cel mai redus nivel al ultimelor 53 de luni, de la 11,1 puncte in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a crescut cu 7 puncte, pana la 4,5 puncte, pe fondul unei scaderi cu 6,6 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -13,2 puncte. Sursa: ZEW) .

PNDL merge mai departe, urmeaza faza a treia. Vicepremierul Daniel Suciu: Este cel mai bun instrument prin care primarii pot sa isi dezvolte comunitatile

Programul National de Dezvoltare Locala intra in faza a treia. Anuntul a fost facut de actualul ministru al Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu, intr-o conferinta de presa. PNDL a fost implementat in anul .

HOROSCOP 17 aprilie cu Camelia Patrascanu. Balantele au o zi tensionata. Varsatorii au planuri de viitor

HOROSCOP 17 aprilie. Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 aprilie. Muncim cu spor si trebuie sa fim atenti la relatii. HOROSCOP 17 aprilie. Berbec - au.

SONDAJ Cine e mai bun la Ministerul Justitiei: Toader sau Nicolicea?

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader, iar conducerea PSD il sustine pe Eugen Nicolicea pentru ministerul Justitiei. Sondaj HotNews. ro: Cine e mai bun la Ministerul Justitiei: Toader sau Nicolicea?.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 aprilie. Meteorologii sunt pesimisti in privinta temperaturilor

Miercuri, 17 aprilie, cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )