Libnet.ro
UNICEF

18:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 MAI IAR Brasov - liderul rentabilitatilor bursei noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 MAI IAR Brasov - liderul rentabilitatilor bursei noastre

Actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV) au urcat cu 12,14%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 3 - 10 mai), situandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere, evolutie datorata propunerii din data de 10 mai a Ministerului Economiei, actionarul majoritar al societatii, privind distribuirea a 25,618 milioane lei ca dividende, reprezentand 82,15% din profitul anului trecut, de 31,184 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 MAI Sphera Franchise Group urca pe primul loc in topul randamentelor de la BVB

Marcand un salt al cotatiei de 9,84%, in intervalul 2 - 9 mai, in raport cu moneda euro, actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Kiki Bertens: imi pare rau, Simona, dar ma faci sa joc cel mai bun tenis

Kiki Bertens a castigat in fata Simonei Halep al doilea trofeu din cariera sa, invingand-o in finala turneului de la Madrid scor 6-4, 6-4). Olandeza a declarat, la festivitatea de premiere, ca Simona Halep o face sa joace cel mai bun tenis. imi pare rau, Simona, dar va fi o alta ocazie, ma faci sa joc cel mai bun tenis, a spus Bertens.

INS: Inflatie de 4,1% in aprilie! Cel mai mult s-au scumpit legumele, dar a crescut si pretul combustibililor si factura la telefon

Inflatie tot mai mare de la o luna la alta. In aprilie, cresterea anuala a preturilor a fost de 4,1%, in urcare de la 4% in martie. De la inceputul anului, cel mai mult s-au scumpit legumele, potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Pep Guardiola, dupa ce a devenit campion cu Manchester City: Cel mai dificil titlu din cariera

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, campioana a Angliei la fotbal pentru al doilea an consecutiv, duminica, in ultima etapa din Premier League, a apreciat ca acest titlu a fost 'cel mai dificil din cariera' sa, relateaza AFP.

Halep a facut-o mare pe Bertens: Olandeza va atinge cel mai bun moment al carierei dupa succesul in fata Simonei

Doua din ultimele trei finale pierdute de Simona Halep au un numitor in comun: Kiki Bertens. Olandeza de 27 de ani a invins-o pe romanca, atat la Cincinnati, in august 2018, cat si la Madrid, sambata seara.

Halep da de o jucatoare aflata in cel mai bun moment al carierei: Totul despre Bertens, adversara Simonei din finala

Simona Halep trebuie sa castige in fata unei sportive care, la 27 de ani, a atins apogeul carierei, iar cifrele confirma acest lucru.

VIDEO SOCANT! Un american care a coborat in cel mai adanc punct de pe Pamant - Groapa Marianelor - a gasit pungi de plastic si ambalaje de bomboane

S-a aventurat in cel mai adanc punct de pe Pamant. Americanul Victor Vescovo, care a coborat la bordul unui batiscaf la 10 927 de metri sub nivelul Marii, in Groapa Marianelor, a declarat ca a observat, pe.

HOROSCOP. Cel mai brutal de sincer zodiac! Pestii sunt cei mai violenti nativi, Varsatorii vor sa schimbe lumea

Horoscopul de mai jos este extrem de sincer. Atat este de onest, incat adevarul suna brutal. Varsator Cuvantul lenes este primul care iti vine in cap?! De multe ori ii vezi tolaniti la bir.

Cel mai recent episod din Game of Thrones a facut ravagii: Reactia fabuloasa a unei mame, care si-a botezat fiica dupa Daenerys Targaryen

Candva mantuitoarea Westerosului, Daenerys Targaryen a calcat pe urmele tatalui ei si a devenit Regina Nebuna n. r. - Mad Queen), relateaza The Independent, dupa cel mai recent episod al seriei.

Comisarul european Bienkowska: Cel mai mare risc sunt populismul si fortele care vor sa schimbe UE, dar in realitate vor sa o distruga

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, vede populismul drept cel mai mare pericol care pandeste Uniunea Europeana in viitorul apropiat, transmite AFP preluata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )