Libnet.ro
UNICEF

18:15

Halep da de o jucatoare aflata in cel mai bun moment al carierei: Totul despre Bertens, adversara Simonei din finala

Adevărul Adevărul,
Halep da de o jucatoare aflata in cel mai bun moment al carierei: Totul despre Bertens, adversara Simonei din finala

Simona Halep trebuie sa castige in fata unei sportive care, la 27 de ani, a atins apogeul carierei, iar cifrele confirma acest lucru. continuă pe Adevărul

Halep a facut-o mare pe Bertens: Olandeza va atinge cel mai bun moment al carierei dupa succesul in fata Simonei

Doua din ultimele trei finale pierdute de Simona Halep au un numitor in comun: Kiki Bertens. Olandeza de 27 de ani a invins-o pe romanca, atat la Cincinnati, in august 2018, cat si la Madrid, sambata seara.

Kiki Bertens: imi pare rau, Simona, dar ma faci sa joc cel mai bun tenis

Kiki Bertens a castigat in fata Simonei Halep al doilea trofeu din cariera sa, invingand-o in finala turneului de la Madrid scor 6-4, 6-4). Olandeza a declarat, la festivitatea de premiere, ca Simona Halep o face sa joace cel mai bun tenis. imi pare rau, Simona, dar va fi o alta ocazie, ma faci sa joc cel mai bun tenis, a spus Bertens.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 APRILIE - 8 MAI Bitcoin trece de pragul de 6.000 de dolari

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 11,22%, in intervalul 30 mai - 8 mai, depasind astfel pragul psihologic de 6. 000 de dolari, intr-o miscare de pret ce continua cresterea neasteptata de la inceputul lunii aprilie, cand cotatia BTC a marcat un salt de circa 23% 17,4% doar in sedinta din 2 aprilie), potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Telefonul surpriza de la Huawei care ar putea fi cel mai bun din 2019

Huawei a lansat de curand P30 si P30 Pro, dar pentru toamna mai pregateste inca ceva. Cele mai bune zvonuri despre acest model au ajuns acum online. Huawei lanseaza in toamna, de regula,.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 APRILIE - 6 MAI Nuclearelectrica - printre performerii de la BVB

Actiunile Nuclearelectrica SNN) au urcat cu 5,08%, in raport cu moneda euro, in intervalul 25 aprilie - 6 mai, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicilor BET si BET-XT, a caror cotatie s-a depreciat cu 0,36%, respectiv 0,4%, in perioada mentionata.

Liga Campionilor (handbal f): Crina Pintea, cel mai bun pivot; Jovanka Radicevic (CSM Bucuresti), cea mai buna extrema dreapta

Federatia Europeana de Handbal a anuntat, vineri, componenta All Star Team a Ligii Campionilor, intre jucatoarele votate aflandu-se si componenta nationalei Romaniei Crina Pintea, pe postul de pivot. Si CSM Bucuresti a intrat in top, prin extrema Jovanka Radicevic. Sambata si duminica va avea loc Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Cel mai bun sezon din istoria Ligii Campionilor: Cate meciuri dementiale au fost in aceasta editie a competitiei

Liga Campionilor, editia 2018-2019, se pregateste pentru finala de la 1 iunie, cand se vor infrunta Liverpool si Tottenham pe Wanda Metropolitano din Madrid, dar, la ce meciuri ne-a oferit, parca ne-am fi dorit sa nu se sfarseasca niciodata!.

Google a lansat cel mai bun telefon pe care nu-l poti cumpara in Romania

Google se pricepe sa creeze servicii digitale. Uneori cu succes, alteori cu un esec rasunator. Acum, demonstreaza ca a inteles cat de cat cum functioneaza si piata de telefoane. Cand a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )