Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Cel mai brutal de sincer zodiac! Pestii sunt cei mai violenti nativi, Varsatorii vor sa schimbe lumea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cel mai brutal de sincer zodiac! Pestii sunt cei mai violenti nativi, Varsatorii vor sa schimbe lumea

Horoscopul de mai jos este extrem de sincer. Atat este de onest, incat adevarul suna brutal. Varsator Cuvantul lenes este primul care iti vine in cap?! De multe ori ii vezi tolaniti la bir. continuă pe Antena3

HOROSCOP 8 mai, cu Camelia Patrascanu. Gemenii sunt foarte irascibili, Fecioarele sunt autoritare

Prima parte a zilei este mai agitata, dar lucrurile se mai linistesc dupa pranz. incercati sa nu va certati cu nimeni pana in pranz. Aveti o vorba usturatoare, greu de suportat.

HOROSCOP. Nativii cu care te poti certa cel mai mult in functie de zodie

Una din cele mai pretioase informatii pe care le obtii din astrologie si cunoasterea caracteristicilor zodiilor este cu cine esti cel mai compatibil ca zodie si cu care zodii exista o tendinta naturala spre.

HOROSCOP 10 MAI. Taurii trebuie sa o ia mai incet astazi, Berbecii sunt sfatuiti sa invete sa spuna nu

Iata horoscopul zilei de VINERI 10 MAI 2019; Soarele in Taur se aliniaza cu punctele de eclipsa astazi si esti ghidat cu finete sa te indepartezi de trecut si sa te indrepti spre un viitor mult mai .

HOROSCOP 10 MAI. Ocazie unica pentru una dintre zodii! Trebuie sa profite!

Horoscop 10 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 10 mai Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici.

HOROSCOP 10 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie! O mare bucurie e la orizont!

Horoscop 10 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai.

HOROSCOP 11 MAI. Gemenii trebuie sa isi gaseasca motivatia, Berbecii fac progrese

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si.

VIDEO Google a lansat cel mai ieftin telefon Pixel de pana acum

Google a prezentat la conferinta dezvoltatorilor, in California, cel mai ieftin smartphone Pixel de pana acum, modelul 3a care costa 399 de euro, cu peste 300 de euro mai putin decat modelul fanion Pixel 3. Cel mai interesant lucru de la Pixel 3a este Night Sight, un mod de fotografiere ce se bazeaza mult pe software si care poate produce rezultate excelente - fotografii in bezna sau pe lumina slaba care ies incredibil de bine, de multe ori mai luminoase si mai detaliate decat poate percepe ochiul uman in aceleasi conditii.

Kiki Bertens: imi pare rau, Simona, dar ma faci sa joc cel mai bun tenis

Kiki Bertens a castigat in fata Simonei Halep al doilea trofeu din cariera sa, invingand-o in finala turneului de la Madrid scor 6-4, 6-4). Olandeza a declarat, la festivitatea de premiere, ca Simona Halep o face sa joace cel mai bun tenis. imi pare rau, Simona, dar va fi o alta ocazie, ma faci sa joc cel mai bun tenis, a spus Bertens.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Un egal cu Craiova ar fi cel mai fericit din cariera mea, dar trebuie sa jucam la victorie

Tehnicianul formatiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca o remiza cu Universitatea Craiova ar fi cel mai fericit lucru din cariera sa, insa a subliniat ca echipa sa va juca la victorie.

VIDEO Japonia incepe testele cu cel mai rapid tren Shinkansen de pana acum

Japonia incepe vineri testele cu cel mai nou tren de mare viteza Shinkansen, capabil de o viteza operationala de 360 km/h. Prima faza de testare se va incheia in 2021, iar trenurile numite Alfa-X ar trebui sa devina operationale abia in 2030. Japonia este prima tara care a introdus trenuri de mare viteza pe linii dedicate lor, in 1964, viteza primelor garnituri fiind 210 km/h.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )