Libnet.ro
UNICEF

23:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 FEBRUARIE ETF - BET Tradeville, pe prima pozitie in topul fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 FEBRUARIE ETF - BET Tradeville, pe prima pozitie in topul fondurilor de investitii

Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF), au marcat o crestere de 2,42%, in intervalul 12 - 19 februarie, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET - FI Index, care au avut un avans de 2,4% si de unitatile fondului Certinvest BET Index, care s-au apreciat cu 2,16%. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 FEBRUARIE Aurul isi continua avansul spre maximele lui 2016

Aurul se afla din nou in atentia investitorilor, cotatia metalului galben marcand o crestere de 0,95%, in perioada 12 - 19 februarie, in timp ce marti, 20 februarie, pretul aurului a depasit, pentru prima data in ultimele zece luni, nivelul de 1. 340 de dolari/uncie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 FEBRUARIE Crestere de 14,95% pentru titlurile Turbomecanica

Inregistrand un salt al cotatiei de 14,95%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 februarie, actiunile Turbomecanica TBM) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat un avans de 1,29%, in perioada avuta in vedere.

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21).

Cel mai bun antivirus: ce protectie sa-ti cumperi

Ne petrecem o mare parte din viata in online - pentru socializare, cumparaturi sau operatiuni bancare - iar pentru antreprenori acest lucru atrage dupa sine si mai multe riscuri, intrucat business-ul este cel care ajunge in bataia pustii. Asadar, ca sa.

Somnul este cel mai bun analgezic. Ce se intamplain creier cand nu ne odihnim suficient

O noua cercetare arata ca lipsa somnului creste sensibilitatea la durere prin amortirea raspunsului cerebral. Efectele lipsei somnului asupra creierului sunt numeroase, de la inducerea unei stari.

Macro Newsletter-20 Februarie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut peste asteptari in februarie 2019, cu 1,6 puncte, pana la -13,4 puncte, pe fondul unei scaderi cu mult peste asteptari a indicelui situatiei curente, pana la 15, cel mai redus nivel al ultimilor 4 ani, de la 27,6 in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a crescut cu 4,3 puncte, pana la -16,6 puncte, pe fondul unei scaderi cu 8,3 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -3,0 puncte.

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 februarie, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, in nordul, estul.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019. A inceput deja zodia Pesti, se schimba energia!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019; ultimele doua zile au fost intense cat ani de zile ca energie. Mai intai, Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, numit Vindecatorul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )