Libnet.ro
UNICEF

20:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE THR - Marea Neagra, liderul rentabilitatilor de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE THR - Marea Neagra, liderul rentabilitatilor de la BVB

La finalul saptamanii trecute, emitentul a anuntat vanzarea Complexului turistic Lidia, pentru 2,5 milioane de euro Marcand un avans de 9,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, actiunile Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO) ocupa primul loc in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 NOIEMBRIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de emitenti cu o lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 14 - 21 noiembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar cincisprezece dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor. Practic, topul randamentelor de la BVB este condus de titlurile Electromagnetica ELMA), al caror pret a inregistrat un avans de 9,63%, in raport cu moneda euro.

Andrian Candu va efectua o vizita de lucru in Romania, in perioada 26-27 noiembrie

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, va efectua o vizita de lucru in Romania, in perioada 26-27 noiembrie, unde va avea intrevederi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Programul vizitei de la final de mandat a fost discutat in cadrul intrevederii speakerului cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita.

Dezvaluiri HALUCINANTE dupa investigatia de AMPLOARE de la cel mai mare bordel din Marea Britanie! De cati clienti are nevoie o prostituata romana ca sa plateasca chiria

O prostituata romana din Marea Britanie are nevoie de cel putin 30 de clienti pe luna pentru a-si plati chiria, relateaza stirileprotv, dupa ce o investigatie de amploare desfasurata in Londra a scos la.

Cel mai letal tip de cancer face ravagii in Europa. in Romania, mortalitatea a crescut cu 31%

Cancerul depancreasa devenit cel mai letal cancer la nivel european. Mortile cauzate de aceasta boala s-au dublat in ultimele 3 decenii, la nivelul de zeci de mii, potrivit unui raport al Unitatii.

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

Cel mai lung caltabos din lume, facut la Bihor: are 208,2 metri si a fost gatit in patru ore. Ce ingrediente au folosit bucatarii

O echipa de bucatari bihoreni au preparat duminica, 25 noiembrie, la Oradea, cel mai lung caltabos din lume, de 208,2 metri, doborand recordul detinut de orasul Burgos din Spania, de 187,2 metri, si avand astfel sansa de a intra in Cartea Recordurilor.

Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Am fost pentru Freddie bucatar-sef, spalator de sticle, chelner, valet, secretar, om de serviciu. si matusa intelegatoare din momentele sale de agonie, scrie Peter Freestone. Am calatorit cu el in toata lumea, am fost alaturi de el pe culmi, dar si in cele mai negre momente. I-am fost bodyguard si, la finalul vietii, am fost una din infirmierele lui. - Peter Freestone a fost asistentul personal al lui Freddie Mercury in ultimii 12 ani ai vietii artistului. Comanda cartea la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Radu Tudor, dupa agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei: E cel mai complicat context de securitate de la terminarea Razboiului Rece

Jurnalistul Radu Tudora comentat agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei. Radu Tudor sustine ca situatia este una extrem de grava. Este cel mai complicat context de securitate de la terminarea.

Studiu ONU: Domiciliul este cel mai periculos loc pentru o femeie

Peste jumatate dintre femeile asasinate in lume in 2017 au fost ucise de partener sau de membri ai familiei, ceea ce face ca domiciliul sa fie locul cel mai periculos pentru o femeie, potrivit unui studiu al ONU publicat duminica, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Cel mai dezamagitor ministru PSD: Nota penibila pe care a luat la examenul de titularizare

In urma cu cateva zile, detaliam o serie de schimbari importante in cabinetul de ministri condusi de Dancila. Acum, aflam detalii triste despre un ministru PSD propus de Dragnea care a ajuns sa fie numit in functie. Printre ministri inlocuiti in urma cu cateva zile de Dragnea si Dancila se numara si Constantin Bogdan Matei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )