Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dezvaluiri HALUCINANTE dupa investigatia de AMPLOARE de la cel mai mare bordel din Marea Britanie! De cati clienti are nevoie o prostituata romana ca sa plateasca chiria

B1 B1,
Dezvaluiri HALUCINANTE dupa investigatia de AMPLOARE de la cel mai mare bordel din Marea Britanie! De cati clienti are nevoie o prostituata romana ca sa plateasca chiria

O prostituata romana din Marea Britanie are nevoie de cel putin 30 de clienti pe luna pentru a-si plati chiria, relateaza stirileprotv, dupa ce o investigatie de amploare desfasurata in Londra a scos la. continuă pe B1

Al doilea cel mai mare oras din Oklahoma ofera 10 000$ celor care sunt dispusi sa se mute aici

Tulsa urmareste sa atraga noi rezidenti oferind celor care lucreaza de la distanta si antreprenorilor 10. 000 de dolari pentru a se muta acolo. Daca acestia sunt de acord sa ramana timp de cel putin un an, muncitorii vor primi subventii pentru plata chiriei si burse, informeaza The Washington Post.

Gelu Diaconu: il declar oficial pe Orlando Teodorovici al doilea cel mai mare mincinos din PSD, dupa Liviu Dragnea! (FOTO)

Gelu Stefan Diaconu lanseaza o serie de critici dure la adresa ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici! intr-o postare pe Facebook, fostul director ANAF demonteaza toate minciunile Guvernului si a PSD aratand.

Catedrala Mantuirii Neamului are sase clopote. Cel mai mare dintre ele se va auzi in jumatate de Capitala!

Catedrala Mantuirii Neamului are sase clopote care cantaresc impreuna 33 de tone si care au fost montate in turnul Clopotnita de pe fatada de vest, la o inaltime de 60 de metri. Realizate in fabri.

Cel mai mare sondaj despre droguri vrea sa afle ce baga lumea

Folosirea drogurilor este, de multe ori, un subiect tabu, in conditiile in care, de-a lungul timpului, s-au investit multi bani in campanii de prevenire a dorintei oamenilor de a consuma.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

Migratia musulmana, un plan pentru ISLAMIZAREA lumii? Despre TEORIA CONSPIRATIEI, in cel mai complet studiu facut vreodata

Aproape o treime din cei care au votat pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana considera ca migratia musulmana face parte dintr-un complot mai mare pentru a islamiza Regatul Unit, relateaza.

Radu Tudor, dupa agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei: E cel mai complicat context de securitate de la terminarea Razboiului Rece

Jurnalistul Radu Tudora comentat agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei. Radu Tudor sustine ca situatia este una extrem de grava. Este cel mai complicat context de securitate de la terminarea.

Rusia spera la renasterea IPO-urilor dupa cel mai rau an din ultimul deceniu

In 2018 nu a avut loc nicio listare a unei companii rusesti Companiile rusesti raman angajate in planurile lor de listare pe piata locala, in 2019, in pofida faptului ca 2018 a fost cel mai rau an din ultimul deceniu in privinta vanzarilor de a actiuni, potrivit Reuters.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )