Libnet.ro
UNICEF

08:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 SEPTEMBRIE Sphera Franchise Group urca pe podiumul randamentelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 SEPTEMBRIE Sphera Franchise Group urca pe podiumul randamentelor

Cu o apreciere de 5,99%, in intervalul 16 - 23 septembrie, in raport cu moneda euro, titlurile operatorului de fast-food-uri Sphera Franchise Group SFG) se claseaza pe pozitia a treia in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 SEPTEMBRIE Crestere de 6,91% pentru titlurile SIF Muntenia

Cu un salt al cotatiei de 6,91%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 septembrie, actiunile SIF Muntenia SIF4) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere. La randul sau, cosul de actiuni al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a inregistrat o crestere de 3,09%, in intervalul analizat, cel mai puternic avans saptamanal pentru acest indice din ultimele trei luni.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Messi a castigat, Ronaldo s-a suparat: Starul Barcelonei e cel mai bun din lume! Cum s-a razbunat rivalul sau

Lionel Messi 32 de ani) a incheiat sezonul trecut cu un titlu castigat cu Barcelona pentru care a inscris 36 de goluri in campionat, fiind cel mai bun marcator din La Liga. Prin comparatie, Cristiano Ronaldo 34 de ani) a luat Supercupa si titlul cu Juventus, dar si Liga Natiunilor cu Portugalia.

Echinoctiul de toamna 2019 - 23 septembrie, debutul toamnei astronomice

Luni, 23 septembrie, are loc echinoctiul de toamna al anului 2019, debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic, moment din care ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce in ce mai lunga, pana la solstitiul de iarna, marcat pe 22 decembrie, scrie Mediafax.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime aprecierea, Varsatorii se simt confuzi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana completa a lunii septembrie iar astazi este o zi cu eveniment dublu : are loc echinoctiul de toamna iar.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 23 septembrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie , au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a .

Curs valutar BNR luni, 23 septembrie: Cat a ajuns sa coste euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, luni, 23 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7491 lei in crestere cu 0,0059) in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 .

HOROSCOP 23 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii sunt foarte sensibili. Leii trebuie sa aiba grija de sanatate

HOROSCOP 23 septembrieCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 septembrie. O zi lipsita de creativitate cu conservatorism si risc de conflicte.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 SEPTEMBRIE. Taurii au parte de o surpriza placuta, Leii sunt calmi si au incredere in ei

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 23 septembrie 2019. Astazi este o zi cu eveniment dublu: are loc echinoctiul de toamna, iar Soarele paraseste pana in 2020 zodia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )