Libnet.ro
UNICEF

07:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 SEPTEMBRIE Aurul revine la 1.530 de dolari pe fondul incertitudinilor globale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 SEPTEMBRIE Aurul revine la 1.530 de dolari pe fondul incertitudinilor globale

Cotatia aurului a marcat o crestere de 1,64%, in intervalul 17 - 24 septembrie, intr-un raliu in care pretul metalului galben a revenit la pragul de 1. 530 de dolariuncie, dupa ce in finalul lunii august a inceput o tendinta descendenta pe termen scurt, de la maximul ultimilor sase ani - 1. 550 de dolariuncie -, pe fondul unei rotatii generale in active mai riscante catalizata de detensionarea relatiilor SUA-China. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 SEPTEMBRIE Crestere de 6,91% pentru titlurile SIF Muntenia

Cu un salt al cotatiei de 6,91%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 septembrie, actiunile SIF Muntenia SIF4) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere. La randul sau, cosul de actiuni al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a inregistrat o crestere de 3,09%, in intervalul analizat, cel mai puternic avans saptamanal pentru acest indice din ultimele trei luni.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 SEPTEMBRIE Sphera Franchise Group urca pe podiumul randamentelor

Cu o apreciere de 5,99%, in intervalul 16 - 23 septembrie, in raport cu moneda euro, titlurile operatorului de fast-food-uri Sphera Franchise Group SFG) se claseaza pe pozitia a treia in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Messi a castigat, Ronaldo s-a suparat: Starul Barcelonei e cel mai bun din lume! Cum s-a razbunat rivalul sau

Lionel Messi 32 de ani) a incheiat sezonul trecut cu un titlu castigat cu Barcelona pentru care a inscris 36 de goluri in campionat, fiind cel mai bun marcator din La Liga. Prin comparatie, Cristiano Ronaldo 34 de ani) a luat Supercupa si titlul cu Juventus, dar si Liga Natiunilor cu Portugalia.

MACRO NEWSLETTER-24 Septembrie 2019

Activitatea in sectorul privat din Franta s-a temperat peste asteptari in septembrie 2019. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la 51,3 o valoare sub 50 arata contractie), de la 52,9 in luna precedenta, in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a scazut pana la 51,6 de la 53,4 in luna anterioara. Indicele activitatii din industria prelucratoare a scazut pana la 50,3, cel mai scazut nivel din ultimele 2 de luni, de la 51,1 in luna precedenta, in conditiile unei scaderi a indicelui productiei pana la 49,7 de la 50,7 in luna anterioara. Temperarea activitatii din sectorul privat a avut loc pe fondul cresterii preturilor materiilor prime si a stagnarii preturilor produselor finite. Sursa: IHS Markit) .

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -iti tot faci procese de constiinta pentru o veche greseala de care nu te poti inca detasa, desi ea nu-si mai arata demult efectele.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Modul in care analizezi o situatie arata cat de matur privesti lucrurile. Reusesti sa privesti situatia in care te afli din mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Faci parte dintr-un colectiv mai larg in care fiecare are impresia ca poate juca rolul de lider, dar nu e chiar asa. Cand se aduna la un.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara-Nu a mai ramas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol ramas in urma te debusoleaza. inca nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )