Libnet.ro
UNICEF

06:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IULIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IULIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere de 3,36%, in intervalul 18 - 25 iulie, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) se situeaza pe pozitia a doua in topul celor mai rentabile titluri tranzactionate in piata principala a Bursa de Valori Bucuresti BVB), intr-o perioada in care cotatiile actiunilor bursei noastre au cunoscut in mare parte scaderi. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 IULIE Salt de 11,73% pentru Santierul Naval Orsova

Impulsionat de anuntul confrom caruia compania va construi si livra in Olanda doua nave fluviale, pretul actiunilor Santierului Naval Orsova SNO) a urcat cu 11,73%, in intervalul 17 - 24 iulie, situandu-se astfel pe pozitia a doua in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada avuta in vedere.

Robinson Chalapud a castigat Turul Lacului Qinghai; Eduard Grosu, cel mai bun sprinter

Rutierul columbian Robinson Chalapud Medellin) a castigat Turul ciclist al Lacului Qinghai China), in timp ce romanul Eduard Michael Grosu Delko Marseille Provence) a fost cel mai bun sprinter.

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. E vara si retinem mult lichid in corp. Cel mai bun tratament e ceaiul de frunze de dafin sau sucul de rodie

Lidia Fecioru a prezentat sambata la Adevaruri Ascunse leacul zilei. Pentru ca e vara si retinem mult lichid in corp si ne intrebam de ce ni se umfla picioarele, e bine sa stim ca noi.

Profesorul Alexandrei, fata disparuta la Caracal, eleva la cel mai bun liceu din Olt: 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a

Profesorii si colegii Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani despre care se presupune ca a fost omorata de barbatul de 66 ani care a luat-o la ocazie in Caracal, sunt in stare de soc. Vorbesc despre ea ca despre un copil extraordinar, iar directorul celui mai bun liceu din Olt, liceu la care a fost admisa in urma cu un an, spune si care au fost rezultatele fetei.

in perioada 28-31 iulie are loc Finala Nationala a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade

Biblioteca Universitatii Politehnice Bucuresti gazduieste in perioada 28-31 iulie 2019, Finala Nationala a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade, pentru echipe mixte, editia a VII-a. Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc duminica, 28 iulie 2019, ora 12. 00, in prezenta mai multor personalitati: Alexander Kostiev, Presedinte International School Chess Union ISCU); Sorin Avram Iacoban, Presedinte Federatiei Romane de Sah; Ion Serban Dobronauteanu, Trezorier al European Chess Union ECU); Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania si Marele Maestru Florin Gheorghiu. Pe parcursul celor patru zile, vor avea loc seminarii pe teme de sah, sustinute de Marele Maestru Constantin Ionescu si Radu Breahna, antrenor federal.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa

Un proiect pentru constructia celui mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa pana in 2040 .

Business report: Al doilea oras din Romania care ar putea cumpara autobuze turcesti Otokar; Romania, al treilea producator de gaze naturale din UE, anul trecut. Cine este cel mai mare producator mondial

Cel mai dorit job in 2019: postul pentru care s-au batut cateva mii de persoane. Cel mai vanat job din acest an este cel de. Epoca produselor Made in China s-a incheiat. Razboiul declansat de Donald Trump schimba comertul mondial. Grupul taiwanez Giant Manufacturing Co. , cel mai mare producator mondial de biciclete, a inceput sa isi mute din China spre Taiwan productia.

Cel mai inteligent caine din lume a murit la un an de la decesul stapanului sau

Chaser, declarat de presa americana drept cel mai inteligent caine din lume, a murit, din cauze naturale, la numai un an de la decesul stapanului sau.

Spaima criminalilor si a hotilor. Povestea comisarului Alimanescu, cel mai dur politist din istoria Romaniei

Eugen Alimanescu e cunoscut drept cel mai dur politist din istoria Romaniei. Tehnicile sale erau controversate, dar a ramas in memoria colectiva drept un justitiar feroce, spaima criminalilor si a hotilor si poreclit Comisarul de Fier sau Invincibilul. Comisarul Eugen Alimanescu s-a facut cunoscut dupa Al Doilea Razboi Mondial. La acea vreme, in Bucuresti .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )