Libnet.ro
UNICEF

12:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 IULIE Salt de 11,73% pentru Santierul Naval Orsova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 IULIE Salt de 11,73% pentru Santierul Naval Orsova

Impulsionat de anuntul confrom caruia compania va construi si livra in Olanda doua nave fluviale, pretul actiunilor Santierului Naval Orsova SNO) a urcat cu 11,73%, in intervalul 17 - 24 iulie, situandu-se astfel pe pozitia a doua in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 IULIE Salt de 12,54% pentru Mecanica Ceahlau dupa anuntul vanzarii unui activ

Cu o apreciere a cotatiei de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 iulie, titlurile Mecanica Ceahlau MECF) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IULIE Un nou raliu in trend descendent pentru titlurile Alro

Cu o crestere de 2,91%, in raport cu moneda euro, in perioada 12 - 19 iulie, actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au urcat pe prima pozitie in topul celor mai performante randamente din cadrul componentelor incluse in indicele BET, cosul de actiuni al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a avut o depreciere marginala de 0,04%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

Care este cel mai bun produs demachiant pentru tine

CURS VALUTAR 24 iulie. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 24 iulie. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, miercuri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7194 1 Dolar S. A USD 4,2368 1 Dolar.

PROGNOZA METEO 24 IULIE. Cerul va fi variabil, in timp ce valorile termice se vor situa in jurul celor normale

Miercuri, 24 iulie, valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul Olteniei, ia.

Care este cel mai bun lapte si ce spun specialistii despre cel cumparat din magazine

Unul dintre cele mai cumparate si consumate produse din supermarketurile romanesti este laptele - de vaca, de capra, de bivolita etc. Din pacate, produsul din magazine este departe de a fi unul de calitate.

Curs valutar BNR, miercuri, 24 iulie. Ce se intampla cu Euro

BNR va stabili si comunica noul curs valutar, miercuri, 24 iulie, la ora 13:15. Pana atunci, ne vom raporta la valorile cursului anterior, din data de 23 iulie. Curs valutar BNR, miercuri, 24 iulie: Euro 1 euro = Marti, in data de 23 iulie, euro a inregistrat valoarea de 4,7204 lei in scadere cu 0.

HOROSCOP 24 IULIE. Scorpionii sunt pregatiti pentru noi cunostinte, Balantele sunt imature

Iata horoscopul zilei de azi, MIERCURI 24 iulie 2018. O zi speciala, cu Luna in Berbec si Mercur retrograd inca si care urmeaza sa-si dea intalnire cu Venus, aflata in Rac. Da frau liber cuvintelor de.

HOROSCOP 24 iulie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii sunt agitati. Racii se cearta cu sefii

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 24 iulie. Prea multa graba ar putea sa ne strice treaba. Trebuie sa avem calm azi. HOROSCOP Berbec - sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )