Libnet.ro
UNICEF

16:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MAI FP - liderul cresterilor din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MAI FP - liderul cresterilor din BET-FI

Actiunile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au urcat cu 2,71%, in intervalul 22 - 29 mai, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadru indicelui financiar, care a crescut cu doar 0,6%, in aceeasi perioada de raportare. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MAI Bitcoin isi continua ascensiunea catre 9.000 de dolari

Criptomoneda Bitcoin a inregistrat o crestere de 9,6%, in intervalul 20 - 27 mai, stabilind un nou record de pret al acestui an dupa ce cotatia celei mai importante monede digitale a urcat luni in preajma nivelului de 9. 000 de dolari, mai exact pana la 8. 947,88 de dolari, conform CoinDesk Bitcoin Price Index indice ce reprezinta o medie a preturilor criptomonedei la principalele burse din lume).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 MAI BET - cel mai rentabil indice, dintre cei analizati

Impulsionat indeosebi de cresterile celor doua societati bancare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET a bifat un avans de 4,29%, in intervalul 21 - 28 mai, cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni analizate, pentru perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 MAI Titlurile Medlife urca pe pozitia secunda in topul randamentelor BVB

Marcand o crestere de 3,71%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 17 - 24 mai, actiunile Medlife M) reprezinta titlurile cu a doua cea mai buna evolutie din randul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata, caracterizata de altfel de un parcurs negativ la nivelul indicilor principali.

Dinamovistul Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat statisticile pentru sezonul 2018/2019 in Liga 1 Betano, iar mijlocasul dinamovist Dan Nistor este jucatorul cu cele mai multe pase decisive.

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor. Cele mai frecvente defectiuni

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor, ar trebui evitate. Dupa voba romanii sunt prea saraci ca sa aiba masini proaste, e bine sa eviti marcile considerate.

Begu, la un pas de a-si egala cel mai bun French Open din cariera: Irina, victorie dramatica la Paris dupa un thriller

Irina Begu 116 WTA) a devenit prima jucatoare din Romania care a avansat in turul III al turneului de la French Open.

RECORD ABSOLUT pe YouTube! Ce canal a devenit cel mai urmarit din TOATA LUMEA! La asta chiar nu se astepta nimeni

Un record pe platforma Youtube a fost atins miercuri. Canalul indian T-Series este cel care a batut recordul, si a depasit bariera de 100 de milioane de abonati.

RECORD ABSOLUT pe YouTube! Ce canal a devenit cel mai urmarit din TOATA LUMEA, cu peste 100 de MILIOANE de fani! La asta chiar nu se astepta nimeni

Un record pe platforma Youtube a fost atins miercuri. Canalul indian T-Series este cel care a batut recordul, si a depasit bariera de 100 de milioane de abonati.

Profesorii din Noua Zeelanda organizeaza cel mai mare protest de pana acum, cu peste 50.000 de cadre didactice aflate in greva

Peste 50. 000 de profesori de liceu si scoala primara au intrat in greva, luand partea la cea mai mare actiune sindicala care a avut loc vreodata in Noua Zeelanda, potrivit The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )