Libnet.ro
UNICEF

14:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 IULIE - 5 AUGUST Salt de 23,32% pentru Bitcoin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 IULIE - 5 AUGUST Salt de 23,32% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 23,32%, in intervalul 29 iulie - 5 august, depasind pragul de 11. 750 de dolari, cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani, intr-o miscare de revenire a cotatiei dupa ce pretul celei mai importante monede digitale din lume si-a oprit avansul parabolic in finalul lunii iunie, in contextul amplificarii opozitiei autoritatilor federale americane fata de opozitia proiectului Libra al Facebook. La finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 IULIE - 2 AUGUST Electroarges urca pe podiumul randamentelor

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 7,85%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 iulie - 2 august, actiunile Electroarges ELGS) au urcat pe locul al doilea in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 IULIE - 1 AUGUST OMV Petrom - liderul randamentelor de la BVB

Actiunile unicului producator local de petrol si gaze, OMV Petrom SNP), au crescut cu 4,27%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 25 iulie - 1 august), fiind astfel performerul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere.

FOTO Cainele politist care miroase si minciuna. Ce cazuri a solutionat Teba, patrupedul care face parte din cel mai bun cuplu canin al Politiei Romane

Teba, un caine de urma care isi desfasoara activitatea alaturi de politistii din Maramures, face victime pe banda rulanta printre infractori. Ultima misiune a ciobanescului german in varsta de 4 ani a fost dovada ca patrupedului nu-i scapa nici minciuna. Cainele politist Teba, impreuna cu conductorul sau, au fost premiati in acest an cu distinctia de Cel mai bun cuplu canin al Politiei Romane.

Dacia Duster va avea un rival periculos. Volkswagen va lansa un SUV urban care va ingloba tot ce are compania mai bun

Dacia Duster se bucura momentan de o perioada buna la capitolul vanzari, dar prosperitatea nu dureaza la nesfarsit. Volkswagen vrea sa lanseze un SUV urban foarte competitiv care va atrage atentia pe piata auto din Europa. Nu va fi nimic inovator. Va fi mai degraba combinatie intre doua dintre modelele de varf ale companiei, dar .

Sapte dosare cu minori disparuti, in lucru la IPJ Teleorman. Cel mai vechi e inregistrat in anul 1998

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Teleorman are in lucru sapte dosare cu minori care au disparut, cel mai vechi fiind inregistrat in anul 1998, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, inspector pr.

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

Cel mai delicios desert al verii: Reteta de mere pane, gata in 15 minute

Nu te pricepi sa faci prajituri complicate, creme care iti iau mult timp sau blaturi pe care sa le tii ore intregi la cuptor? Poti incerca alte retete rapide cu care sa-ti cuceresti prietenii sau persoana iubita. incearca cel mai delicious si simplu de facut desert al verii: merele pane.

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care .

Neil Lennon, antrenor Celtic: Meciul cu CFR Cluj, cel mai important test pentru noi in acest inceput de sezon

Antrenorul echipei de fotbal Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, luni, ca meciul de miercuri cu CFR Cluj, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi cel mai important test din acest debut de sezon pentru campioana Scotiei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Noul Sandero RS Cum arata cel mai puternic Sandero construit vreodata?

Cel mai puternic Sandero construit vreodata a fost dezvaluit! Noul super-mini comercializat cu logo-ul Renault si cu indicativul RS vine la scurt timp dupa ce prezentarea noilor Sandero si Logan facelift, rezervate .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )