Libnet.ro
UNICEF

19:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 IULIE - 1 AUGUST OMV Petrom - liderul randamentelor de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 IULIE - 1 AUGUST OMV Petrom - liderul randamentelor de la BVB

Actiunile unicului producator local de petrol si gaze, OMV Petrom SNP), au crescut cu 4,27%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 25 iulie - 1 august), fiind astfel performerul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Sala de nasteri de la Spitalul Filantropia, inchisa in perioada 19-31 august: La unitatea medicala au loc actiuni de igienizare

La Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala nu vor mai avea loc nasteri in perioada 19-31 august, se arata intr-un anunt publicat pe Facebook de Administratia Spitalelor si Serviciilor.

A 33-a zi in care cardul de sanatate nu functioneaza. Primul anunt al CNAS dupa doua saptamani de tacere: se lucreaza la remedierea problemelor din 25 iulie, adica abia din a 25-a zi a crizei

Vineri este cea de-a 33-a zi in care Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate PIAS) nu functioneaza. in noaptea de joi spre vineri, CNAS, institutia responsabila pentru functionarea sistemului, a facut primul anunt dupa doua saptamani de tacere: o echipa mixta formata din specialisti IT din sistemul de sanatate si parteneri lucreaza pentru a remedia disfunctionalitatile incepand din data de 25 iulie, adica abia din cea de-a 25-a zi de la izbucnirea crizei fara precedent a plaformei PIAS - cea mai grava avarie de la introducerea cardului de sanatate.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie dupa ce Manchester Unided a platit 80 de milioane de lire sterline 87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obtine transferul jucatorului.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din.

Cel mai periculos atac pe care hackerii il folosesc impotriva ta

Atacurile informatice au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Iar cel mai periculos presupune criptarea datelor si solicitarea banilor pentru accesarea lor. Specialisti in securitate.

Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Aproape 1. 400 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din vara aceasta la Universitatea Valahia. Potrivit institutiei, este cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, inregistrandu-se o crestere cu 10% fata de anul trecut.

CNAS a inceput lucrarile la remedierea sistemului Cardului de Sanatate abia pe 25 iulie. Care este stadiul?

Cardul de Sanatate functioneaza doar accidental de 33 de zile incoace, dar CNAS, institutia responsabila pentru functionarea sistemului, a inceput sa lucreaze la remedierea situatie abia din a 25-a zi de disfunctionalitati. Anuntul a fost facut chiar.

Becali a erupt dupa partida cu Alashkert. Balasa, cel mai criticat

Gigi Becali a spus ca fundasul Mihai Balasa nu va mai prinde echipa la FCSB dupa cartonasul rosu pri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )