Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai bun ratatouille. Reteta clasica a lui Jamie Oliver

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun ratatouille. Reteta clasica a lui Jamie Oliver

Aceasta tocana de legume este perfecta pentru serile in care vrei sa prepari o mancare sanatoasa la cina. Este o reteta clasica pentru cel mai bun ratatouille pe care bucatarul Jamie Oliver o recomanda cu multa caldura, asa ca merita sa o incerci si tu. continuă pe Adevărul

Cand cel mai bun ziarist greseste.... Horia Ghibutiu: Tolontan il pune pe autorul unor ineptii, Daniel Barbu, intr-o lumina favorabila

Jurnalistul Horia Ghibutiu il cearta pe cel mai bun ziarist din Romania in momentul acesta, Catalin Tolontan, pentru articolul sau, in care, de dragul.

Cel mai bun leac natural pentru plamani si infectii respiratorii. Cum se prepara rapid antibioticul saracului

Doctorul Virginia Faur, cercetator si inventator de medicamente, are doua retete naturale care pot fi folosite cu succes in lupta cu infectiile respiratorii.

Cum se obtine cel mai bun vin in gospodarie. Producatorii sunt incantati de calitatea strugurilor facuti in 2016

Cultivatorii de vita de vie se afla in plin proces de cules al strugurilor si de obtinere al mustului din care, in final, va rezulta vinul. Vara insorita a permis acumularea de zahar care sa ofere un vin de calitate. Prepararea bauturiieste o arta pastrata de gospodarii din intreaga tara. Fiecare cultivator incearca sa obtina un vin cat mai natural cu un gust care poate fi modelat pe placul fiecaruia.

Ronnie OSullivan si-a cumparat un apartament de lux in Bucuresti: Celebrul jucator va fi prezent, la inceputul lunii octombrie, la cel mai important eveniment de snooker din Romania

Ronnie OSullivan, unul dintre cei mai mari jucatori de snooker din istorie, va reveni in tara noastra la inceputul lunii octombrie pentru a participa la cel mai important eveniment de snooker din Ro.

Simona Halep si-a facut cel mai frumos cadou de ziua sa. Romanca s-a calificat in premiera in sferturile turneului de la Wuhan

Simona Halep si-a facut cel mai frumos cadou de ziua sa dupa ce s-a calificat in sferturile turneului de la Wuhan dupa ce a trecut de Yaroslava Shvedova, in doua seturi. Romanca s-a impus.

Cel mai fin nisip cuartos din Europa se gaseste in Romania. Desi stau pe o comoara, localnicii se zbat in saracie

Cel mai fin nisip cuartos din Europa a fost descoprit in perioada comunista in judetul Botosani, la Hudesti. Autoritatile locale vorbesc de o granulatie perfecta ideala pentru industria sticlei. Desi este o adevarata comoara, zacamantul zace neexploatat.

Cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de peste 1,4 milioane lei, va fi gata la 1 noiembrie

Spatiul verde care separa sensurile de mers pe cea mai importanta artera din Calarasi va fi gata la 1 noiembrie. Finalizarea lucrarilor la cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de 1,4 milioane de lei fara TVA, sunt la final. Amenajarea peisagistica si arhitecturala a celor peste 13. 000 mp de teren a inceput in primavara acestui an.

Am fost in sala, am vazut tot. Am stat sa-i ridic moralul. Victor Slav, cel mai mandru tata. Bianca Dragusanu a nascut primul copil al cuplului

Bucurie marea in familia Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav dupa ce cei doi au devenit luni parintii unei fetite care a primit nota maxima la nastere din partea medicilor. Cel mai emotionant din.

Si mie, care va detest, ca orice roman normal la cap, imi vine putin sa lacrimez. Banciu, despre cel mai frumos cadou primit de Voiculescu, aflat in al 3-lea an de stat in puscarie (VIDEO)

Dan Voiculescu si-a sarbatorit cea de-a 70-a aniversare dupa gratii. Acesta a povestit pe blogul sau si care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Un mar, a spus Voiculescu.

X Factor, audiente sub Pro TV in seara de duminica, dar cu cele mai bun cifre din ultimii trei ani: ce concurenti au trecut mai departe

Show-ul X Factor difuzat in seara de duminica a reusit sa se tina aproape de Pro TV pe intervalul de difuzare. Totodata, emisiunea a adunat cele mai bune cifre de audienta din ultimii trei ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )