Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai bun strudel cu caise

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun strudel cu caise

Dupa un fel principal satios, merge de minune un desert savuros. Prepara si tu cel mai bun strudel cu caise si, cu siguranta, va deveni preferatul tau. Daca nu ai timp sa pregatesti aluatul foitaj, il poti cumpara din comert. Poti face prajitura si cu caise din compot, dar foarte bine scurse. Poti servi strudelul rece alaturi de o cupa de inghetata. continuă pe Adevărul

RCS RDS, Orange, Telekom sau Vodafone? Cel mai bun net pe mobil la cartele PrePay

Foarte multi romani folosesc in ziua de azi cartelele PrePay, dar care retea ofera cel mai bun internet? Cele mai importante patru retele din Romania incearca in ziua de azi sa atraga clientii cu oferte din ce in ce mai avantajoase,astfel ca, pentru utilizatorul de rand, gasirea cele mai potrivite oferte PrePayeste o misiune extrem [].

E gras, lent si pute a lene. E o tristete pentru campionatul intern ca el a fost cel mai bun. Ladislau Boloni nu are mila de Nationala si il critica aspru pe Alibec

Romania a plecat cu capul in pamant de la Campionatul European dupa un parcurs dezamagitor, doua infrangeri, cu Franta si Albania, si un egal cu Elvetia. Fostul selectioner al.

Batalia bastarzilor, desemnat cel mai bun episod din intregul serial Urzeala tronurilor, obtine nota maxima pe IMDb

Batalia bastarzilor, cel mai recent episod din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, a fost desemnat - pe baza voturilor exprimate de fani - cel mai bun episod realizat vreodata in cadrul acestei productii a postului HBO si a obtinut nota maxima 10) pe site-ul cu specific cinematografic IMDb, informeaza New Musical Express, citat de News. ro.

Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Argentinei, care s-a calificat in finala Copa America Centenario

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Argentinei, cu 55 de reusite, el inscriind un gol la meciul castigat cu scorul de 4-0 in fata selectionatei SUA, rezultat in urma caruia argentinienii s-au calificat in finala editiei centenare a Copa America.

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni.

Iar Ghimbav, prima clasata in topul randamentelor

Actiunile Iar Ghimbav IARV) s-au apreciat cu 10,89%, in perioada 14-21 iunie, reprezentand cel mai bun plasament, de la Bursa de Valori Bucuresi.

Cum faci cel mai bun cascaval pane. Secretul retetei gustoase: de ce trebuie mancata imediat branza calda

O reteta gustoasa, usor de preparat si foarte satioasa, snitelul de cascaval se face cat ai clipi si iese un delciu, daca stii sa-l pregatesti. Reteta preparatului o regasim la Radu Anton Roman, un gazetar indragostit de bucatarie care ne arata pasii pe care trebuie sa-i urmam.

Ne-am lamurit, de fapt Opera este browserul cel mai eficient energetic

In urma cu cateva zile, detaliam un raport al celor de la Microsoft prin care aflam ca Microsoft Edge este cel mai eficient browser, acum ni se confirma faptul ca Opera se mandreste cu aceasta performanta. Era inevitabil, dupa publicarea studiului realizat de Microsoft, prin care se laudau performantele Microsoft Edge, anumite companii sa conteste [].

Ne-am lamurit: Opera este browserul care consuma cel mai putin

In urma cu cateva zile, detaliam un raport al celor de la Microsoft prin care aflam ca Microsoft Edge este cel mai eficient browser, acum ni se confirma faptul ca Opera se mandreste cu aceasta performanta. Era inevitabil, dupa publicarea studiului realizat de Microsoft, prin care se laudau performantele Microsoft Edge, anumite companii sa conteste [].

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )