Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai bun telefon Nokia, lansat inainte de era Microsoft, va fi disponibil in Romania

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon Nokia, lansat inainte de era Microsoft, va fi disponibil in Romania

Cel mai interesant telefon pe care Nokia l-a lansat inainte sa fie cumparata de Microsoft ajunge in Romania. Pretul incepe de la putin peste 2. 000 de lei. Iata ce e mai interesant la acest telefon Nokia Lumia 930 este un telefon pe care compania l-a anuntat inainte de finalizare achizitiei de catre Microsoft. Ruleaza Windows Phone 8. 1, dispune de toate aplicatiile Nokia dedicate fotografiei si nu numai si are o camera de 20 megapixeli PureView capabila sa fotografieze si RAW. continuă pe Playtech

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

VIDEO Klose, cel mai bun marcator din istoria CM. Cum a marcat cele 16 goluri

Veteranul Miroslav Klose a marcat impotriva Braziliei si a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial cu 16 reusite. vezi cum s-au marcat cele 16 goluri.

CM 2014. Cel mai bun pasator de la Mondiale, germanul Toni Kroos e poreclit Chelnerul. Oare de ce?

A fost cel mai bun pasator din Liga Campionilor, iar acum e cel mai bun pasator de la Mondiale. Mai mult decat atat, in meciul cu Brazilia a inscris doua goluri in doar 60 de secunde, cea mai rapida dubla din istoria turneelor finale.

Omul zilei la Cupa Mondiala. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiei

In 2006, Ronaldo devenea golgheterul all-time al Cupei Mondiale, depasindu-l pe germanul Gerd Muller, chiar in Germania. Opt ani mai tarziu, un alt german, Miroslav Klose, a batut recordul atacantului brazilian,.

Cel mai bun pompier-inotator din lume, din nou in fruntea clasamentului pe MAI

Lavinia Brebu, ofiter in cadrul I. Drobeta al judetului Mehedinti, a obtinut locul I la etapa finala a Campionatului de inot al M. Si in acest an, campioana pompierilor mehedinteni s-a detasat de celelalte concurente, reusind sa obtina locul I la proba de 100 m bras.

CM 2014. Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germania s-a calificat in finala Campionatului Mondial dupa ce a invins, marti, Brazilia. Selectionata luiJoachim Low s-a impus cu 7-1, cel mai mare scor de la aceasta editie a competitiei.

Cum a reusit Colegiul National Gheorghe Titeica sa fie cel mai bun liceu din Mehedinti

Dupa anuntarea rezultatelor la bacalaureat, Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin se situeaza pe primul loc in judetul Mehedinti cu cel mai mare procent de promovabilitate, de 88,7 la suta. Este un procent de invidiat daca ne gandim ca Traianul, considerat ani de-a randul liceul elitelor, a obtinut un procent de 86,54 la suta.

CFR a vandut, prin Bursa Romana de Marfuri, fier vechi la cel mai bun pret al pietei: 1.044 de lei tona peste un leu kilogramul

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a vandut, la sfarsitul saptamanii trecute, 13. 122 de tone de fier vechi, in valoare totala de 13,7 milioane de lei peste 1. 000 de lei tona sau mai mult de un leu kilogramul). Vanzarile au avut loc in cadrul a doua licitatii publice organizate la Bursa Romana de Marfuri BRM).

Scandal amoros in sanatate: cel mai bun ortoped din Moldova este acuzat ca a facut un copil unei paciente si e dat in judecata pentru paternitate

O femeie de 34 de ani din Iasi il cheama in judecata pe medicul ortoped Paul Botez, de la Spitalul de recuperare, pentru ca acesta sa recunoasca un baietel de sase ani pe care cei doi l-ar avea impreuna.

Controale la ospiciul unde este inchis orfanul Miki: Am cerut sa fie gasit cel mai bun psiholog

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie a cerut o ancheta interna la centrul pentru copii cu polihandicap grav din Lugoj, unde este internat fara un diagnostic clar Miki, un baietel orfan in varsta de 13 ani. Totodata, Centrul de Resurse Juridice a anuntat ca va face un control la unitatea din Logoj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )