Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun tip de miere pentru organism

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun tip de miere pentru organism

Ne-am obisnuit cu albinele si cu toate produsele de stup atat de mult, ca am incetat sa ne minunam in fata acestor daruri ale naturii. Daca stam stramb si judecam drept, putine sunt lucrurile din natura care sa fie atat de simple si de complexe, deopotriva. continuă pe Adevărul

Gala FIFA: Buffon a fost ales cel mai bun portar al anului 2017; premiul pentru fani le-a revenit suporterilor echipei

Italianul Gianluigi Buffon Juventus Torino) a fost ales cel mai bun portar al anului, el primind acest premiu, luni seara, la gala FIFA The Best, de la Londra, potrivit news. ro. Au mai fost finalisti pentru acest trofeu costaricanul Keylor Navas Real Madrid) si germanul Manuel Neuer Bayern Munchen).

Cine este cel mai bun FOTBALIST al lumii? FIFA abia a facut anuntul (FOTO)

Ceilalti doi finalisti pentru premiul de cel mai bun fotbalist au fostLionel MessisiNeymar. Va multumesc pentru ca m-ati votat. Vreau sa le multumesc celor de la Real Madrid pentru sp.

Gala FIFA: Buffon a fost ales cel mai bun portar al anului 2017

Italianul Gianluigi Buffon Juventus Torino) a fost ales cel mai bun portar al anului, el primind acest premiu, luni seara, la gala FIFA The Best, de la Londra, potrivit news. ro. Au mai fost finalisti pentru acest trofeu costaricanul Keylor Navas Real Madrid) si germanul Manuel Neuer Bayern Munchen).

Cel mai bun tenismen roman refuza Cupa Davis: Romania nu m-a ajutat cu absolut nimic!

Intr-o declaratie pentru Telekom Sport, Marius Copil, locul 74 ATP, cel mai bine clasat jucator roman al momentului a declarat, explicand de ce nu joaca la Cupa Davis. Romania nu m-a.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator in ierarhia FIFA

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a cucerit, luni seara, trofeul The Best acordat de FIFA celui mai bun jucator de fotbal al anului 2017.

metoo O tanara de la cel mai bun liceu din Buzau si-a acuzat profesorul ca a hartuit-o. Marturii SOCANTE (FOTO)

Seria marturisirilor despre hartuire sexuala si nu numai, din campania metoo, continua. O tanara de la unul dintre cele mai prestigioase licee din Buzau, Colegiul B. Hasdeu, a povestit pe o retea.

Messi sau Ronaldo? FIFA a anuntat care este cel mai bun fotbalist din 2017 si cum arata echipa ideala a acestui an

La gala FIFA de la Londra a fost acordat premiul The Best, celui care a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2017.

Cel mai bun tenismen roman se revolta si explica de ce nu vine la Cupa Davis: Romania nu m-a ajutat cu absolut nimic! Tot ce am realizat a fost pe barba mea

Saptamana viitoare, Romania va juca in Israel un baraj de mentinere in Grupa I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis, dar atmosfera nu e deloc buna in tenisul romanesc masculin.

INTERVIU Astronautul Chris Hadfield, despre cat de grea e viata in spatiu: Cred ca cel mai bun antidot pentru frica si panica este competenta VIDEO

Primul astronaut canadian si fost comandant al Statiei Spatiale Internationale, Chris Hadfield 58 de ani), a acordat un interviu in exclusivitate ziarului Adevarul in care a descris cum se vede lumea din spatiu si a vorbit despre noul show de la BBC Earth in care mai multi candidati trec printr-un proces riguros pentru a afla daca au ceea ce le trebuie pentru una dintre cele mai dure meserii din Univers.

Petrecere la festivalul Dunarii. Degustari de vinuri, cel mai bun bors de peste si suprize pentru copii pe malul Borcei

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, atelier nutritional pentru copii si de pescuit, standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene care va avea duminica, 29 octombrie, pe malul Borcei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )