Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai bun trimestru pentru listari din ultimii trei ani. Cum arata top 10 in Europa?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai bun trimestru pentru listari din ultimii trei ani. Cum arata top 10 in Europa?

Companiile isi reindreapta atentia catre burse dupa perioada de criza, primul trimestru din acest an marcand cea mai mare valoare si cel mai mare numar de oferte publice initiale IPO) din ultimii trei ani. Volatilitatea in scadere, dar si noile maxime. continuă pe Wall-Street Ro

Craiova a castigat concursul Cel mai bun oras de vizitat 2014

Craiova s-a inscris in competitie internationala Best City to Visit Travel Tournament 2014 Cel mai bun oras de vizitat 2014). Concursul a fost organizat de bloggerul american de origine turca Anil Pola.

VIDEO Doua noi telefoane care atenteaza la titlul de cel mai bun de pe piata. Xiaomi si OnePlus urmeaza sa le lanseze

Doua noi telefoane cu procesor Snapdragon 801, cel mai performant de pe piata, vor ajunge in curand la dispozitia utilizatorilor. Chiar daca unele nu vor ajunge in Europa, ele pot fi comandate de pe internet.

Skoda, cel mai bun prim trimestru

In primul trimestru din 2014, SKODA AUTO a vandut mai multe automobile decat a vandut vreodata in primele trei luni ale unui an. In perioada ianuarie - martie, marca a livrat 247. 200 de automobile catre clientii sai, ceea ce reprezinta o crestere cu 12,1% fata de perioada similara a anului trecut.

O basarabeanca a facut cel mai bun one woman show la un festival din Romania

Actrita Irena Boclina din Chisinau a castigat Premiul pentru cel mai bun one woman show la cea de-a IX-a editie a Festivalului International al recitalurilor dramatice Gala Star, eveniment organizat de Teatrul Municipal Bacovia din Bacau.

S-au desemnat castigatoarele concursului Cel mai bun cozonac. Cea mai buna pasca

21 de cozonaci si opt pasti au intrat, astazi, in competitia organizata de Primaria Alexandria, toate produsele fiind preparate de gospodine din oras.

Razvan Rusu, Certinvest: Companiile din sectorul energetic au, inca, potential ridicat de crestere

Fondul de investitii Certinvest BET Index a inregistrat o crestere de 2,77%, raportat la moneda europeana, in perioada 7 martie - 7 aprilie 2014, reprezentand cel mai bun plasament de pe piata fondurilor.

Transelectrica, locomotiva indicelui BET

Titlurile companiei Transelectrica simbol TEL) au inregistrat o apreciere de 6,89%, raportat la moneda europeana, in perioada 7 martie - 8 aprilie 2014, reprezentand cel mai bun plasament atat din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate la BVB, cat si din indicele BET-XT.

Cel mai mare targ de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

Cel mai mare targ de carte din Transilvania, Targul Gaudeamus, a revenit la Cluj de miercurea aceasta si isi asteapta cumparatorii pana duminica, 13 aprilie, inclusiv. Peste 60 de expozanti si circa 100 de edituri romane si straini expun in Piata Unirii, zilnic intre orele 10. 00 si 19.

Documentele confidentiale sunt cel mai bun lucru in procesul Apple vs. Samsung: sud-coreenii voiau sa castige cu orice pret

Samsung si Apple sunt intr-un nou proces. La fel ca acum doi ani, cea mai buna parte a acestui proces, pentru toti cei neimplicati, este prezentarea documentelor confidentiale. Samsung voia cu orice pret sa invinga Apple, iar Apple dorea sa monitorizeze utilizatorii prin retele sociale.

Chivu, laudat si compatimit de cel mai bun antrenor din lume: ce a remarcat Mourinho despre cariera romanului

Fostul capitan al nationalei si-a anuntat retragerea din activitate. Aceasta decizie nu l-a lasat indiferent pe The Special One, care a cucerit cinci trofee cu Inter, avandu-l pe Chivu in echipa.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )