Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai mare targ de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare targ de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

Cel mai mare targ de carte din Transilvania, Targul Gaudeamus, a revenit la Cluj de miercurea aceasta si isi asteapta cumparatorii pana duminica, 13 aprilie, inclusiv. Peste 60 de expozanti si circa 100 de edituri romane si straini expun in Piata Unirii, zilnic intre orele 10. 00 si 19. continuă pe Adevărul

S-a deschis cel mai mare targ de energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera Romania - Ungaria - Serbia

Cel mai mare si important eveniment pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera Romania - Ungaria - Serbia, impreuna cu a doua editie PV Platform Romania - punctul de intalnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, si-a deschis portile, la Expo Arad International.

Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

BMW si-a consolidat pozitia de cel mai mare producator de masini de lux la nivel mondial, cu o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie

BMW a avut o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie si si-a consolidat, astfel, pozitia de cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial. De asemenea, crestere de 12% a inregistrat BMW si.

Ford Focus a ramas cel mai bine vandut automobil din lume si in 2013

Ford Focus a ramas si in 2013, la fel ca in 2012, cel mai bine vandut automobil din lume, a anuntat producatorul auto american Ford, citand date ale firmei de cercetare Polk. In total au fost inmatriculate 1. 618 automobile cu numele Ford Focus in 2013, in crestere cu 8,1% fata de 2012.

Romania are cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori

Romania are cea mai mare cota de piata a concurentilor in transportul feroviar de marfa, insa, cu toate acestea infrastructura este evaluata prost, sustine un raport al Comisiei Europene, care adauga si faptul ca in Romania se gaseste cea mai mare rata a deceselor rutiere la un milion de locuitori.

Cel mai mare fotbalist din istoria Petrolului e convins: Fara public, echipa aceasta ar fi la mijlocul clasamentului

Singurul fotbalist din istoria Petrolului, care a fost pe teren la toate cele trei titluri castigate de ploiesteni, intre 1958 si 1966, nu e foarte entuziasmat de ce vede acum la Ploiesti.

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre cel mai mare proiect de cercetare din Romania - ELI-NP de la Magurele

Adevarul Live de la ora 13. 00 ii are ca invitati pe Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI-NP, cel mai puternic laser din lume, Dan Filipescu cercetator) si Edmond Turcu, unul dintre cei mai buni laseristi romani care vor vorbi despre stadiul proiectului celui mai puternic laser din lume, ELI-NP.

Cea mai mare rechemare auto din istorie. 6,58 de MILIOANE de masini, aduse in service pentru verificari

Toyota Motor Corp va rechema la service 6,58 milioane de vehicule din intreaga lume pentru a rezolva defectiunile de la scaune si sistemul de directie, aceasta fiind una dintre cele mai mari rechemari realizate.

Dupa Thriller- ul lui Michael Jackson, Acropolis de Yanni - cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile

Unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai curentului New Age, Yanni este un artist complex si controversat. Atat muzica sa cat si viata personala s-au aflat intotdeauna in atentia publicului. Nascut in Grecia, la 14 Noiembrie 1954, Yanni Chryssomallis a fost campion national de inot la varsta de 14 ani. La 21 de ani visa sa devina psiholog, pentru ca mai tarziu sa decida ca trebuie sa devina muzician.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )