Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai bun vopsitor auto din Romania a fost ales de un juriu international

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun vopsitor auto din Romania a fost ales de un juriu international

234 de vopsitori auto din toata tara s-au luptat sa intre in marea finala Vopsitorul anului in Romania, competitie care a avut loc vineri in Bucuresti. 10 vopsitoriechipati in combinezoane, cu mastile de protectie pe fata s-au straduit sa mixeze o vopsea speciala, sa o aplice corect, sa manuiasca cele mai bune pistoale de vopsit pentru a-si demonstra abilitatile si cunostintele. continuă pe Adevărul

Tricolorul romanesc va fi arborat de militari si politisti pe cel mai inalt varf muntos din Romania

Tricolorul romanesc va fi arborat, saptamana viitoare, pe cel mai inalt varf muntos din Romania, Var.

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Tesla a devansat General Motors drept cea mai valoroasa companie auto din Statele Unite

Tesla a devansat joi General Motors, devenind cea mai valoroasa companie auto americana in functie d.

Tesla a devansat General Motors drept cea mai valoroasa companie auto din Statele Unite

Tesla a devansat joi General Motors, devenind cea mai valoroasa companie auto americana in functie de capitalizarea bursiera, in urma unui avans de 17% al actiunilor consemnat dupa raportarea unui profit peste asteptarile analistilor in trimestrul al treilea, transmite Reuters.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 OCTOMBRIE Topul randamentelor de la BVB - dominat de emitenti cu lichiditate redusa

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 16 - 23 octombrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatiile mari de pret.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17- 24 OCTOMBRIE Digi Communications - printre performerii de la BVB

Tocmai evadate din canalul lateral in care s-au tranzactionat incepand cu cea de-a doua parte a verii, actiunile Digi Communications NV DIGI) au marcat, in perioada 17 - 24 octombrie, un avans al cotatiei de 5,75%, in raport cu moneda euro, ceea ce plaseaza titlurile operatorului de telecomunicatii pe treapta a treia a clasamentului randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer, au declarat autoritatile duminica, citate de DPA, scrie Agerpres.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1. 000 zile la Constanta. Ca in fiecare seara din 31 ianuarie 2017 incoace, demonstrantii reuniti in grupul Rezistenta Constanta au fost prezenti pe platoul din fata prefecturii, duminica, 27 octombrie.

Care sunt cel mai bun ritm si cel mai bun puls de alergare? Aflam la Adevarul Live

Toamna este sezonul ideal pentru alergare, insa, ca sa alergam corect si eficient, este foarte important sa gasesti ritmul optim si sa ai cele mai bune incaltari. Despre toate acestea ne vorbeste dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped specializat in traumatologie sportiva, la Adevarul Live de la ora 13.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )