Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer, au declarat autoritatile duminica, citate de DPA, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Stirile originale, prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare

Continutul original va avea prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare, aceasta fiind o veste cu adevarat buna atat pentru producatorii de stiri cat si pentru consumatori. Google va modifica algoritmul pe baza carora sunt afisate si ordonate stirile in cadrul motorului de cautare, astfel incat materialele originale si ample sa fie plasate cat mai sus. Google a anuntat ca va aduce, din nou, modificari importante algoritmului pe baza caruia apar stirile in motorul sau de cautare, promitand sa avantajeze site-urile care publica primele stirile sau reportajele pe un anumit subiect. Ca in multe alte domenii, Google va folosi inteligenta artificiala pentru a face acest lucru. insa, cum inteligenta artificiala nu este deocamdata suficient de inteligenta pentru a analiza si intelege singura continutul unei stiri, aceasta va fi ajutata pas cu pas de oameni.

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Tricolorul romanesc va fi arborat de militari si politisti pe cel mai inalt varf muntos din Romania

Tricolorul romanesc va fi arborat, saptamana viitoare, pe cel mai inalt varf muntos din Romania, Var.

Cel mai faimos ucigas in serie a murit. Trupurile victimelor sale au fost gasite in morminte improvizate intr-o padure

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer terminal, au.

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC

Anca Dumitra a pus mana pe un rol aparte fata de ceea ce a putut sa joace pana acum. Celebra actrita din las Fierbinti a fost distribuita intr-o drama care va urma sa fie difuzata pe postul britanic BBC. Ce personaj deocheat interpreteaza? Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti Frumoasa actrita din .

Autismul l-a transformat in geniu: cine este cel mai tanar student la Oxford din toate timpurile

De cele mai multe ori, un copil care sufera de autism este o sursa de stres semnificativa pentru parintii sai. Nu a fost insa cazul lui Joshua, ale carui particularitati de geniu combinate cu atusim au fost confirmate de la o varsta foarte frageda. Exista multe forme de autism in lume, unele mai greu de .

Cel mai lung Black Friday din acest an aduce reduceri de pana la 80%. Cand se da start cumparaturilor

Pentru editia Black Friday din acest an, pe rafturile fizice si virtuale ale unuia dintre cei mai cunoscuti retaileri din Romania vor fi disponibile peste 100. 000 de televizoare, 65. 000 de telefoane, 300. 000 de electrocasnice mari si mici, precum si sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule si unelte sau fitness.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Sfantul Dumitru. Ce nu ai voie sa faci astazi sub nicio forma. E cel mai mare pacat

In calendarul ortodox, pe 26 octombrie este pomenit Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir. De aceasta zi sunt legate multe traditii si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci sub nicio forma? Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir, 26 octombrie Sfantul Mare Mucenic Dimitrie a trait pe vremea imparatilor Diocletian si Maximilian Galeriu 284-311) si era fiul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )