Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1. 000 zile la Constanta. Ca in fiecare seara din 31 ianuarie 2017 incoace, demonstrantii reuniti in grupul Rezistenta Constanta au fost prezenti pe platoul din fata prefecturii, duminica, 27 octombrie. continuă pe Adevărul

Tricolorul romanesc va fi arborat de militari si politisti pe cel mai inalt varf muntos din Romania

Tricolorul romanesc va fi arborat, saptamana viitoare, pe cel mai inalt varf muntos din Romania, Var.

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Cel mai bun vopsitor auto din Romania a fost ales de un juriu international

234 de vopsitori auto din toata tara s-au luptat sa intre in marea finala Vopsitorul anului in Romania, competitie care a avut loc vineri in Bucuresti. 10 vopsitoriechipati in combinezoane, cu mastile de protectie pe fata s-au straduit sa mixeze o vopsea speciala, sa o aplice corect, sa manuiasca cele mai bune pistoale de vopsit pentru a-si demonstra abilitatile si cunostintele.

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer, au declarat autoritatile duminica, citate de DPA, scrie Agerpres.

Cealalta fata a afacerilor agricole din Romania: Venituri mari, dar si datorii. TOP judete

Afacerile din domeniul agriculturii au avut venituri in crestere continua in perioada 2016-2018, dar atentie si la datoriile pe care firmele din domeniu le acumuleaza! O analiza realizata de sistemul de business intelligence Termene. ro ne arata harta celor mai puternice firme agricole din Romania.

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

Alexandru Cumpanasu, cel mai cautat candidat la prezidentiale. Ce apare pe Google, atunci cand ii scrii numele

Avem o gama variata de candidati la prezidentiale, iar dintre ei rasare falnic Alexandru Cumpanasu. A devenit o voce dupa cazul Caracal, s-a bagat in politica, vorbeste in lacrimi despre Romania si se bucura de sustinerea multor oameni din afara granitelor tarii, drept pentru care are si multe cautari pe Google. Ce apare atunci cand .

Aproximativ 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor

Este cel mai cautat domeniu al momentului si pare ca acest lucru nu se va schimba prea curand, arata rezultatele celui mai recent studiu derulat de eJobs Romania si biblioteca publica Bookster, care plaseaza IT-ul nu doar in topul preferintelor actuale ale candidatilor, dar si in lista pentru urmatorii ani. Asta nu doar pentru ca IT-istii au cele mai mari salarii din piata, ci si pentru ca oportunitatile de angajare cresc de la an la an, atat in tara, cat si in strainatate.

Stirile ProTV: Fructele care risca sa dispara complet din Romania. Pomii sunt loviti de o boala misterioasa si specialistii nu au leac pentru ea

Cel mai parfumat fruct al toamnei - gutuia - se gaseste tot mai rar in livezile de la noi. Suprafetele s-au imputinat dramatic in ultimii ani, din cauza unei boli care a afectat pomii ireversibil.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni, datorita informatiilor pozitive legate de progresul negocierilor comerciale dintre SUA si China.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )