Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

B1 B1,
Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe. continuă pe B1

Atac informatic la una dintre cele mai importante primarii din Romania

Atac informatic la una dintre cele mai mari primarii din Romania, Primaria Sectorului 1. Sistemul informatic este cazut complet dupa ce a fost tinta unui hacker, marti dupa-amiaza. Oficialii primariei.

Cel mai scump gem din lume, produs in Romania

O locuitoare din Viscri, satul transilvanean indragit de Printul Charles al Marii Britanii unde detine cateva proprietati, face un gem care se vinde cu 365 de euro borcanul, in toata Europa,.

Cel mai fericit om din lume este un calugar tibetan: a invatat sa aprecieze viata dupa o experienta din copilarie

Yongey Mingyur Rinpoche, un calugar tibetan de 69 de ani, specialist in genetica moleculara care a fost declarat cel mai fericit om din lume explica modul in care o experienta din copilarie l-a facut sa aprecieze mai mult viata.

S-a deschis cel mai modern aquapark din Vestul Romaniei. Investitia depaseste 20 de milioane de euro

Cel mai modern aquapark din Vestultarii si-a deschis portile pentru public. Sute de oradeni au stat la coada,in weekend, pentru a putea intra. Clientii au asteptat zeci de minute pentru a avea acces la bazine si la tobogane.

S-a deschis cel mai modern aquapark din vestul Romaniei. Investitia depaseste 20 de milioane de euro

Cel mai modern aquapark din vestultarii si-a deschis portile pentru public. Sute de oradeni au stat la coada,in weekend, pentru a putea intra. Clientii au asteptat zeci de minute pentru a avea acces la bazine si la tobogane.

VIDEO China aproape a terminat constructia celui mai inalt pod din lume

Inginerii chinezi au terminat structura de baza a ceea ce va deveni cel mai inalt pod din lume, scrie The Guardian.

ParkLake, de la cel mai asteptat mall, la cel mai criticat centru comercial din Romania: cu ce probleme se confrunta gigantul de 70.000 mp din cartierul Titan

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul.

ParkLake, de la cel mai asteptat mall la cel mai criticat centru comercial din Romania

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul autohton al mall-urilor din Romania.

Sectorul minier din Romania si cel al companiilor de utilitati, subminat de lipsa reformelor: industria romaneasca a scazut cu 3,4% in luna iulie, primul declin din ultimele sase luni

Industria a inregistrat in luna iulie cea mai mare scadere din acest an, de 3,4% fata de aceeasi luna din 2015, si primul declin din ultimele sase luni, in special ca urmare a reducerii productiei sectorului-cheie de prelucrare, arata datele publicate.

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta (FOTO)

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )