Libnet.ro
UNICEF

01:05

ParkLake, de la cel mai asteptat mall, la cel mai criticat centru comercial din Romania: cu ce probleme se confrunta gigantul de 70.000 mp din cartierul Titan

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ParkLake, de la cel mai asteptat mall, la cel mai criticat centru comercial din Romania: cu ce probleme se confrunta gigantul de 70.000 mp din cartierul Titan

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul. continuă pe Wall-Street Ro

Cooperativa munca in zadar: Abia amenajate, strazile si spatiile verzi dintr-un cartier bucurestean sunt distruse pentru ca mall-ul ParkLake sa fie conectat la reteaua de energie electrica

ParkLake, cel mai nou mall din Capitala, este sustinut de generatoare si, pentru conectarea sa la reteaua de energie electrica trebuie aduse doua linii electrice subterane de 110 kV. Locuitorii din zona au.

A murit cel mai bogat patron de hotel din Cluj

Ioan Ghiran, supranumit de presa locala drept cel mai bogat patron de hoteluri din Cluj, s-a stins din viata, dupa ce a suferit un infarct. in 2015, el a fost internat de urgenta la Institutul Inimii din.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si.

Economia Chinei a inregistrat cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani

Economia Chinei a crescut cu 6,9% in 2015, cel mai slab ritm de expansiune din ultimii 25 de ani, potrivit unui studiu publicat de Coface.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele care ies cel mai des la Loto

'13' a fost, ani la rand, numarul extras cu cea mai mare frecventa la categoria I a jocului LOTO 6/49. Statistica s-a modificat de curand, astfel ca numarul cel mai norocos.

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta (FOTO)

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in.

Xiaomi Mi5 overclocked poate fi cumparat si ar putea fi cel mai rapid Android

O noua versiune de Xiaomi Mi5 overclocked, ce a inceput sa circule pe internet, ar putea fi cel mai rapid smartphone cu Android. Xiaomi Mi5 era oricum un smartphone foarte atragator, cu specificatii high end, dar un comerciant din China a inceput sa comercializeze o versiune mult mai performanta a aparatului. Desi la prima vedere [].

Greta Friedman, femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie, a murit, la varsta de 92 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie! Greta Friedman, care a fost sarutata de un marinar in Times Square, New York, a decedat la resedinta sa din Virginia, la varsta de 92 de.

Cooperativa munca in zadar. Spatiile verzi proaspat refacute dintr-un mare cartier al Bucurestiului, sapate din nou pentru ca mall-ul ParkLake sa fie conectat la reteaua de energie electrica

ParkLake, cel mai nou mall din Capitala, inaugurat pe 1 septembrie, este sustinut de generatoare, nefiind conectat la reteaua de energie electrica. Pentru a-l conecta si a-i asigura puterea necesara, trebuie aduse doua doua linii electrice subterane de 110 kV, de la o distanta de 5 km, una de la la statia electrica Balta Alba si una de la statia Dudesti. Mai multi cititori HotNews. ro au sesizat faptul ca pentru lucrarile de conectare a mall-ului la reteaua electrica, trotuarele, carosabilul si spatiile verzi proaspat amenajate sunt distruse.

Helmuth Duckadam, critici dure dupa meciul Steaua Astra: Este cel mai obrazic antrenor dintre toti pe care i-am cunoscut

Imediat dupa meciul Steaua Astra a inceput si razboiul declaratiilor in care s-a implicat si Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, care l-a criticat dur pe tehnicianul Astrei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )