Libnet.ro
UNICEF

08:15

S-a deschis cel mai modern aquapark din vestul Romaniei. Investitia depaseste 20 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
S-a deschis cel mai modern aquapark din vestul Romaniei. Investitia depaseste 20 de milioane de euro

Cel mai modern aquapark din vestultarii si-a deschis portile pentru public. Sute de oradeni au stat la coada,in weekend, pentru a putea intra. Clientii au asteptat zeci de minute pentru a avea acces la bazine si la tobogane. continuă pe Adevărul

S-a deschis cel mai modern aquapark din Vestul Romaniei. Investitia depaseste 20 de milioane de euro

Cel mai modern aquapark din Vestultarii si-a deschis portile pentru public. Sute de oradeni au stat la coada,in weekend, pentru a putea intra. Clientii au asteptat zeci de minute pentru a avea acces la bazine si la tobogane.

Greta Friedman, femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie, a murit, la varsta de 92 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie! Greta Friedman, care a fost sarutata de un marinar in Times Square, New York, a decedat la resedinta sa din Virginia, la varsta de 92 de.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginei de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginii de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Cel mai mic bebelus din lume a implinit noua luni! Emilia cantarea la nastere 226 de grame

Emilia Grabarczyk s-a nascut prin cezariana la 25 de saptamani si este considerata cel mai mic bebelus care a ramas in viata, desi a fost nascut atat de prematur. Ea s-a nascut in .

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Un personaj discret i-a luat locul in fruntea topului bogatasilor

Bill Gates nu mai este cel mai avut om din lume. Locul sau in fruntea topului bogatasilor a fost ocupat de Amancio Ortega, proprietarul brandului Zara, informeaza Forbes. in timp ce Gates are venituri.

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea Gretei Friedman

Greta Friedman, femeia sarutata de un marinar in Times Square, din New York, in bucuria generata de anuntul incheierii celui de-al Doilea Razboi Mondial, a murit la resedinta sa din Virginia, la.

E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Amancio Ortega, antreprenorul din Spania care a pus pe picioare brandul Zara, l-a depasit pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates si a devenit cel mai bogat om de pe Planeta. Actiunile detinute de Ortega la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )