Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai dramatic moment din mandatul de premier al lui Radu Vasile

Adevărul Adevărul,
Cel mai dramatic moment din mandatul de premier al lui Radu Vasile

Mandatul de prim ministru al lui Radu Vasile a fost marcat de mineriada din 1998, precum si de incheierea pactului cu minerii, denumit Pacea de la Cozia. in calitate de sef al Guvernului, Radu Vasile a fost cel care a negociat cu reprezentantii minerilor incetarea conflictului. continuă pe Adevărul

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitiei, votat in ...

UPDATE Sectia de procurori a CSM l-a votat ,marti, in unanimitate pe Ion Vasilache pentru functia de sef al Sectiei Parchetelor Militare! N-au contat rebuturile acestuia si lipsa de performante din mandatul anterior de trei ani, recunoscute cunoscute) de membrii CSM ! Au mai primit avize in unanimitate) Marius Iacob, pentru functia de adjunct al sefului DNA, Camelia Sutiman in unanimitate) pentru functia de sef al sectiei de Urmariree penala si Criminalistica de la Parchetul de pe .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, propus sef la ...

Generalul magistrat Ion Vasilache, sef al Parchetelor Militare, desi nu a avut rezultate, ci a inregistrat cel mai mare rateu postdecembrist din Justitie, a fost propus, din nou, sef la Sectia Parcheteleor Militare de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si este marti audiat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru al doilea mandate . Vasilache a devenit cunoscut pentru ca i-a retinut fara probe si apoi a tot obtinut arestari preventive pentru mai multi sodati .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

UPDATE Audierea, la CSM, a generalului magistrat Ion Vasilache pentru un nou mandat de sef al Parchetelor Militare. Putine rechizitorii, multe rebuturi sunt rezultatele lui Vasilache! Ministrul Cazanciuc il intreaba pe Ion Vasilache, fostul si cel mai probabil viitorul sef al Parchetelor Militare, care ar fi proiectul sau de suflet. Vasilache raspunde prompt ca si cum ar fi stiut intrebarea!) : clarificarea dosarelor revolutiei, adica exact al dosarelor in care, in ultimii trei ani, cat a .

Steaua invinge cel mai vechi club din lume. Costea marcheaza din nou

Campioana Steaua s-a impus, marti, cu 2-0 1-0), in amicalul disputat in Anglia contra formatiei Notts County din a patra divizie a fotbalului englez.

Subiectele Zilei: Procurorul care a inregistrat cel mai mare esec din istoria Justitiei, votat in unanimitate de CSM sef la Parchetele Militare!; Regele contractelor cu statul si-a facut propria lege. Are 500 de contracte!; Dosarul Elodia, o crima imperf

BOR: Biserica Ortodoxa Romana s-a nascut odata cu formarea poporului roman, adventistii au aparut abia la inceputul secolului al XX-lea. Blestemul si binecuvantarea codului galben: povestea comorii scoase la iveala, de Sanziene, in urma furtunilor ce au distrus zidul Sarmizegetusei Regia.

Cel mai cautat om din lume a renuntat la Rusia. A facut asta dupa ce a vazut pozitia lui Putin

Fostul consultant american Edward Snowden, refugiat intr-un aeroport din Moscova si cautat de Washington pentru spionaj, a renuntat sa mai ceara azil politic in Rusia, a declarat marti purtatorul de cuvant al.

Informatie de ultima ora in cazul lui Edward Snowden. Unde s-ar afla ACUM cel mai cautat om din lume

Epopeea americanului care a dezvaluit programul de spionaj al Statelor Unite continua. Edward Snowden s-ar afla la bordul avionului presedinteului bolivian Evo Morales. Liderul sud-american s-a aflat intr-o vizita.

San Francisco, orasul in care locuiesc cei mai snobi oameni din SUA

San Francisco este cel mai snob oras din Statele Unite, scrie CNN. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de o revista de calatorii de peste ocean. Cititorii au fost intrebati care cred ca este orasul cu.

A aparut primul Mercedes cu motor Dacia: A160 si B160 sunt cele mai ieftine modele din istorie (FOTO)

Daimler a lansat primul Mercedes cu motor de Dacia, cel mai ieftin model din istorie, in urma unei colaborari cu grupul Renault pentru clasele A si B, potrivit carscoops. com. Astfel, A160 CDI si B160 CDI.

Fiica lui Nat King Cole i-a dedicat cel mai nou album al sau femeii care i-a donat un rinichi

Cantareata RB Natalie Cole ii dedica cel mai recent album al sau, inregistrat integral in limba spaniola, femeii care i-a donat un rinichi. Fiica muzicianului Nat King Cole, care sufera de hepatita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )