Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

România Liberă România Liberă,
Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

UPDATE Audierea, la CSM, a generalului magistrat Ion Vasilache pentru un nou mandat de sef al Parchetelor Militare. Putine rechizitorii, multe rebuturi sunt rezultatele lui Vasilache! Ministrul Cazanciuc il intreaba pe Ion Vasilache, fostul si cel mai probabil viitorul sef al Parchetelor Militare, care ar fi proiectul sau de suflet. Vasilache raspunde prompt ca si cum ar fi stiut intrebarea!) : clarificarea dosarelor revolutiei, adica exact al dosarelor in care, in ultimii trei ani, cat a . continuă pe România Liberă

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, propus sef la ...

Generalul magistrat Ion Vasilache, sef al Parchetelor Militare, desi nu a avut rezultate, ci a inregistrat cel mai mare rateu postdecembrist din Justitie, a fost propus, din nou, sef la Sectia Parcheteleor Militare de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si este marti audiat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru al doilea mandate . Vasilache a devenit cunoscut pentru ca i-a retinut fara probe si apoi a tot obtinut arestari preventive pentru mai multi sodati .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitiei, votat in ...

UPDATE Sectia de procurori a CSM l-a votat ,marti, in unanimitate pe Ion Vasilache pentru functia de sef al Sectiei Parchetelor Militare! N-au contat rebuturile acestuia si lipsa de performante din mandatul anterior de trei ani, recunoscute cunoscute) de membrii CSM ! Au mai primit avize in unanimitate) Marius Iacob, pentru functia de adjunct al sefului DNA, Camelia Sutiman in unanimitate) pentru functia de sef al sectiei de Urmariree penala si Criminalistica de la Parchetul de pe .

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume, de 3 ori mai mare decat Pentagonul (VIDEO)

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume. De trei ori mai mare decat Pentagonul, constructia, care poarta numele de Centrul Global, are 500 de metri lungime, 400 de metri latime si este inalta de 100.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume a fost deschisa oficial in China

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume, aflata in China, a fost deschisa oficial

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

Cea mai MARE cladire din lume. Pentagonul incape in ea de TREI ori. E atat de mare, incat i-am facut un SOARE propriu

Cea mai mare cladire din lume a fost inaugurata in China. Este atat de mare, incat cladirea Operei din Sydnei incape in ea de 20 de ori, iar Pentagonul americanilor incape acolo de trei ori. Centrul comercial.

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si Egiptul, pe marginea prapastiei Este vorba despre cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului, a precizat aceasta sursa, sub protectia anonimatului. La un miting al islamistilor care il sustin pe presedinte, oragnizat duminica la Nasr .

China are cea mai mare banca din lume

Banca Industriala si Comerciala a Chinei ICBC) a devenit cea mai mare banca din lume, potrivit unui raport anual efectuat de revista The Banker.

Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor pe piata franceza in primele sase luni din acest an

Vanzarile de autoturisme Dacia in Franta au inregistrat o crestere de 9,1% in primele sase luni ale acestui an, cea mai mare crestere procentuala inregistrata de un constructor auto pe piata franceza,.

Business report: Unde gasesti cel mai ieftin RCA din Romania; Uzbekistan ar putea importa medicamente de la Antibiotice si exporta bumbac in UE prin Constanta; Biserica Anglicana si lordul Rothschild, aliati intr-un consortiu pentru a cumpara 315 sucursa

Bani falsi foarte bine executati, in circulatie. Care este cea mai des falsificata bancnota. In total, in anul 2012 au fost depistate 2. 168 de bancnote false in circulatie, cu 335 mai putine decat in. Parc fotovoltaic de 35 de milioane de euro in Targu Carbunesti. Tinmar, cea mai mare companie privata de comert cu energie, a inaugurat vineri in localitatea Targu Carbunesti un parc fotovoltaic de 20 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )