Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua invinge cel mai vechi club din lume. Costea marcheaza din nou

Online Sport Online Sport,
Steaua invinge cel mai vechi club din lume. Costea marcheaza din nou

Campioana Steaua s-a impus, marti, cu 2-0 1-0), in amicalul disputat in Anglia contra formatiei Notts County din a patra divizie a fotbalului englez. continuă pe Online Sport

Cel mai cautat om din lume a renuntat la Rusia. A facut asta dupa ce a vazut pozitia lui Putin

Fostul consultant american Edward Snowden, refugiat intr-un aeroport din Moscova si cautat de Washington pentru spionaj, a renuntat sa mai ceara azil politic in Rusia, a declarat marti purtatorul de cuvant al.

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume, de 3 ori mai mare decat Pentagonul (VIDEO)

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume. De trei ori mai mare decat Pentagonul, constructia, care poarta numele de Centrul Global, are 500 de metri lungime, 400 de metri latime si este inalta de 100.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume a fost deschisa oficial in China

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume, aflata in China, a fost deschisa oficial

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

Cea mai MARE cladire din lume. Pentagonul incape in ea de TREI ori. E atat de mare, incat i-am facut un SOARE propriu

Cea mai mare cladire din lume a fost inaugurata in China. Este atat de mare, incat cladirea Operei din Sydnei incape in ea de 20 de ori, iar Pentagonul americanilor incape acolo de trei ori. Centrul comercial.

China are cea mai mare banca din lume

Banca Industriala si Comerciala a Chinei ICBC) a devenit cea mai mare banca din lume, potrivit unui raport anual efectuat de revista The Banker.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

FlorideLux.ro se extinde la nivel global prin afilierea la cea mai mare florarie din lume, 1800flowers.com

Grupul FlorideLux. ro se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers. com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, BloomNet. In urma parteneriatului realizat cu 1800flowers. com, ce are sediul in Carle Place, New York, compania.

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, propus sef la ...

Generalul magistrat Ion Vasilache, sef al Parchetelor Militare, desi nu a avut rezultate, ci a inregistrat cel mai mare rateu postdecembrist din Justitie, a fost propus, din nou, sef la Sectia Parcheteleor Militare de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si este marti audiat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru al doilea mandate . Vasilache a devenit cunoscut pentru ca i-a retinut fara probe si apoi a tot obtinut arestari preventive pentru mai multi sodati .

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, votat in ...

UPDATE Audierea, la CSM, a generalului magistrat Ion Vasilache pentru un nou mandat de sef al Parchetelor Militare. Putine rechizitorii, multe rebuturi sunt rezultatele lui Vasilache! Ministrul Cazanciuc il intreaba pe Ion Vasilache, fostul si cel mai probabil viitorul sef al Parchetelor Militare, care ar fi proiectul sau de suflet. Vasilache raspunde prompt ca si cum ar fi stiut intrebarea!) : clarificarea dosarelor revolutiei, adica exact al dosarelor in care, in ultimii trei ani, cat a .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )