Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Playtech Playtech,
Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanti jucatori de basketball din toate timpurile. Din pacate, si-a pierdut viata in urma cu cateva zile, iar fanii vor sa-l omagieze. Aproximativ doua milioane de persoane au semnat o petitie online prin care solicita aparitia siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referinta, sigla simbolica nu . continuă pe Playtech

VIDEO AC Milan, in semifinale (4-2 vs Torino, dupa prelungiri) Omagiu adus lui Kobe Bryant pe San Siro

Formatia AC Milan a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Torino, dupa prelungiri si s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei. in minutul 24, toti spectatorii au inceput sa aplaude, tot ca un omagiu adus lui Kobe Bryant, care a purtat numarul 24 la Los Angeles Lakers.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

Premiile Grammy 2020. Lista completa a castigatorilor galei

Cea de-a 62-a editie a galei premiilor Grammy a avut loc duminica seara, la Staples Center din Los Angeles, unde vedetele si numerosi fani i-au adus un omagiu baschetbalistului Kobe Bryant, care a murit intr-un accident de elicopter.

Omagiu pentru Kobe Bryant: romanca pe care fostul sportiv o considera cea mai buna din lume ii dedica intreg sezonul

Considerata una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume, romanca Sabrina Ionescu ii dedica sezonul sau lui Kobe Bryant, dupa aflarea vestii ca fostul sportiv a murit, la doar 41 de ani.

Clubul italian AC Milan ii aduce un omagiu lui Kobe Bryant

Mega star in NBA, Kobe Bryant nu si-a uitat radacinile italienesti si niciodata n-a ascuns ca este un fan al echipei AC Milan.

VIDEO Novak Djokovic, coplesit de emotii cand a fost intrebat despre moartea lui Kobe Bryant - Cum a venit imbracat sarbul la interviu

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, iar la interviul de dupa victoria cu Milos Raonic nu si-a mai putut stapani emotiile atunci cand a venit vorba despre moartea lui Kobe Bryant. Sarbul a venit si echipat special pentru a-i aduce un omagiu celui disparut prematur.

VIDEO Momente emotionante la meciurile din NBA - Cum l-au omagiat jucatorii pe Kobe Bryant

Partidele care s-au jucat in noaptea de luni spre marti in NBA au avut parte de momente emotionante la inceput. Cluburile, jucatorii si publicul i-au adus omagii lui Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist care a murit la doar 41 de ani intr-un accident de elicopter.

Kobe Bryant, ultimul mesaj postat pe Twitter: Ce a scris cu doar cateva ore inainte de decesul sau

O legenda a celor de la Los Angeles Lakers, Kobe Bryant era si un tip plin de bun simt. Si avea un respect deosebit pentru LeBron James, care, in opinia multora, poate deveni cel mai bun jucator din istoria NBA.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )