Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei. 250 de morti in doar 3 minute

Playtech Playtech,
Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei. 250 de morti in doar 3 minute

La mai bine de douazeci de ani de la data tragediei, multe dintre aspectele in care s-a produs cel mai grav accident naval din istoria Romaniei raman neelucidate. Dezastrul a facut 250 de victime in doar 3 minute. Tragedia vasului Mogosoaia. Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei 10 septembrie 1989, ora 08:05. Vasul . continuă pe Playtech

Acum sau niciodata: La 96 de ani cel mai batran absolvent universitar din Italia a crescut in timpul Marii crize si a luptat in al Doilea Razboi Mondial

La 96 de ani, Giuseppe Paterno s-a confruntat cu multe provocari de-a lungul vietii: saracie in timpul copilariei, razboi si, mai recent, pandemia cauzata de noul coronavirus. insa acum a trecut examenul care l-a consacrat drept cel mai in varsta absolvent universitar din Italia, relateaza Reuters.

Festivalul de la Salzburg, cel mai mare eveniment cultural din lume, se tine in conditii de pandemie

Cea de-a 100 -a editie a Festivalului de la Salzburg se tine, in aceste zile, sub semnul pandemiei.

Grav accident de circulatie in Salaj. Cinci persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc pe soseaua dintre localitatile Criseni si Zalau, rezultand.

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei, iar actiunile retailerului au crescut cu 40% in 2020, pe masura ce Jeff Bezos se pregateste sa devina primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Ianis Hagi, criticat dupa debutul in noul sezon: Cel mai lent fotbalist pe care l-am vazut

Ianis Hagi a fost titular in prima partida a lui Rangers din noul sezon, pe terenul lui Aberdeen, dar i-a dezamagit pe fani. Formatia lui Steven Gerrard a reusit sa se impuna prin golul marcat de Ryan Kent, in minutul 21, din pasa lui Morelos. Hagi jr. a fost cel mai slab jucator al lui .

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Madrid, orasul european de anvergura cu cel mai mare exces de decese pe fondul pandemiei

Madrid, capitala Spaniei, este orasul european de anvergura care a inregistrat cel mai mare exces de mortalitate in timpul pandemiei de coronavirus, potrivit raportului elaborat de catre biroul national de.

Cel mai important demers prin care Europa va controla pandemia. Romania inca n-are solutia

Cel mai mult s-a discutat in martie - mai despre o aplicatie de monitorizare a cazurilor confirmate. Apoi, Apple si Google au oferit infrastructura pentru telefoane. Mai multe tari au facut.

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )