Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai greu copil din lume a murit la 21 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai greu copil din lume a murit la 21 de ani

Dzhambulat Khatokhov a intrat, in 2003, la patru ani, in Guinness World Records, cand a fost recunoscut drept cel mai greu copil din lume. Baiatul s-a stins pe 29 decembrie 2020. continuă pe Adevărul

Meciul dintre Tottenham si Fulham a fost amanat - Jose Mourinho: Cea mai buna liga din lume

Meciul Tottenham - Fulham, din etapa a XVI-a a campionatului englez Premier League, a fost amanat din cauza numarului ridicat de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa oaspete. Incertitudinea care a planat cu privire la disputarea meciului l-a nemultumit pe antrenorul gazdelor, Jose Mourinho, care a facut deplasarea cu echipa la stadion.

Dolarul a scazut miercuri la cel mai redus nivel din mai mult de doi ani

Euro, dolarul australian si cel neo-zeelandez au atins miercuri maxime ale ultimilor peste doi ani fata de dolarul american, investitorii anticipand ca autoritatile din Statele Unite vor lua noi masuri de sustinere a economiei, pozitionandu-se pentru volumul scazut al tranzactiilor de la sfarsitul anului.

Cel mai surprinzator mesaj al . iti vor da lacrimile

Cum este ultima zi a anului 2020, multe dintre vedete au dorit sa transmita fanilor cateva cuvinte. Printre persoanele publice care au facut asta se numara si care a postat, pe contul de Instagram, un mesaj de-a dreptul surprinzator. Ce mesaj a transmis fanilor Dupa un an greu pentru intreaga lume, .

Cum a lansat Israelul cel mai rapid proces de vaccinare anti-Covid din lume - The Guardian

Israelul este pe punctul de a fi vaccinat pana in weekend 10% dintre cetatenii sai, in timp ce guvernele din lume raman mult in urma desi au inceput mai devreme vaccinarea, relateaza The Guardian. Palestinienii ar putea sa astepte alte cateva luni pana la vaccinare.

Campionul Mani Gyenes, pregatit de cea mai dura competitie enduro din lume: Raliul Dakar 2021

Mani Gyenes, unul dintre cel mai iubiti si apreciati motociclisti romani, a ajuns in Jeddah Arabia Saudita), pentru a participa la cea de a 43-a editie a Raliului Dakar 2021.

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Adrian Vancica, actor din Las Fierbinti: E o prostie sa-ti doresti sa fii cel mai bun intr-un domeniu

Adrian Vancica a stiut dintotdeauna ca vrea sa devina actor, insa nu si-a propus niciodata sa fie cel mai bun. I se pare, pur si simplu, un consum de energie mult prea mare pentru un titlu atat de efemer, dupa cum a explicat intr-un interviu pentru Weekend Adevarul.

Alin Alexuc, desemnat cel mai bun luptator roman din 2020

Alin Alexuc-Ciurariu, campion european la greco-romane, a fost ales cel mai bun luptator roman al an.

Numarul deceselor din Olanda a inregistrat in 2020 cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus

Numarul deceselor din Olanda a crescut cu cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti biroul de statistica CBS) din aceasta tara, transmite Reuters, citata de news. ro. Pana saptamana trecuta, au fost raportate circa 162. 000 de decese, intr-o tara cu 17 milioane de locuitori, cu 13. 000 mai multe fata de un an obisnuit, potrivit CBS. O crestere atat de mare a deceselor nu a fost raportata de la Al Doilea Razboi Mondial, a aratat institutia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )