Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai ieftin Mercedes: producatorul auto german intra pe piata trotinetelor electrice

Adevărul Adevărul,
Cel mai ieftin Mercedes: producatorul auto german intra pe piata trotinetelor electrice

Un parteneriat cu producatorul elvetian de trotinete Micro aduce prima trotineta electrica Mercedes, numita eScooter. continuă pe Adevărul

Cat de scump va fi cel mai ieftin iPhone 12?

Preturile neoficiale pentru noua gama de smartphone-uri iPhone 12, promise de producator pana la sfa.

Cel mai ieftin iPhone 12 ar putea costa 649 dolari

Lansarea seriei iPhone 12 este iminenta, reprezentand o chestiune de ordinul saptamanilor, ceea ce face ca informatiile neoficiale despre noile smartphone-uri Apple, inclusiv preturile acestora, sa se intensifice.

O bizara intamplare cu Ceausescu la inchisoare. L-a provocat pe cel mai bun si s-a infuriat rapid

O bizara intamplare cu Nicolae Ceausescu a avut loc in timp ce acesta se afla incercerat. Fostul dictator l-a provocat pe cel mai bun dintre cei intemnitati l-a o partida de sah. Dupa ce a piedut fostul dictator s-a simtit umilit, s-a infuriat tare si nici nu a mai vorbit cu cel ce il invinsese.

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut vineri o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii, potrivit AFP. Pana vineri, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate oficial 9. 412 cazuri noi de coronavirus si 186 de decese cauzate de boala, cel mai mare total de la 23 mai.

EXCLUSIV Podul Braila, cel mai amplu proiect de infrastructura rutiera din Romania ultimilor 30 de ani, prinde contur. Imagini spectaculoase

Podul suspendat peste Dunare, de la Braila, este un proiect de infrastructura unic in Romania, cel mai mare proiect de infastructura rutiera de dupa 1989 in Romania, careincepe sa prinda contur.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este.

VIDEO Cel mai scump telefon, intr-un test brutal: cum rezista Galaxy Z Fold 2 in lumea reala

Cu un pret de achizitie de aproximativ 10. 000 de lei, Galaxy Z Fold 2 de la Samsung este cel mai scump smartphone al momentului. Din acest motiv, nivelul sau de rezistenta este mai important ca.

Peste 9.000 de cazuri de COVID-19 in Rusia, in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat de la sfarsitul lunii mai

Potrivit celor mai recente date, raportate vineri, Rusiaa inregistrat 9. 412 de cazuri noi de coronavirus. Acesta este cel mai mare numar zilnic raportat dupa data de 23 mai, numarul total al infectarilor la.

De ce e mai ieftin sa-ti cumperi masina electrica fata de una pe benzina sau motorina

Masinile de familie alimentate electric presupun mai putine costuri de intretinere si de utilizare decat echivalentele lor cu alimentare cu combustibili fosili. Un studiu recent a descoperit.

Cel mai asteptat anunt de la Dacia: acest model va fi mai important decat Sandero sau Logan

In 2004, Logan a trezit la viata activitatea Dacia. Dupa mai bine de un deceniu, Sandero se impunea in Europa. Acum e un nou moment important pentru producator si inclusiv pentru Renault. Din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )