Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume

Playtech Playtech,
Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume

Deoarece cred in continuare ca cel mai bine se vand dispozitivele insotite de superlative, noul Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume. Cand vine vorba de camere foto mirorrless si compacte premium, Sony a facut o treaba foarte buna in ultimii ani. Performanta acestui segment din afacerilecompaniei a fost atat de []. continuă pe Playtech

Sony lanseaza camera foto and 945;6300, cu cel mai rapid autofocus din lume

Sony lanseaza cel mai nou model al gamei de camere foto mirrorless premiate, modelul and 945;6300. Camera beneficiaza de un sistem 4D FOCUS fara precedent, care poate focaliza pe un subiect in 0,05 secunde, cel mai scurt timp AF din lume, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Windows 10 este al doilea cel mai popular sistem de operare

Windows 10 a devenit de curand al doilea cel mai popular sistem de operare. in urma cu aproximativ o luna de zile, va spuneam ca Windows 10,desi a crescut extrem de mult in popularitate in ultimele luni, nu ar fi nici pe departea cel mai folosit sistem de operare de pe piata. La acea data,Windows [].

Poate cel mai bun Need For Speed este disponibil gratuit

Timp de multiani, EA a lansat un joc Need For Speed la fiecare 12 luni. Putine au ramas insa in mentalul colectiv precum Need For Speed Most Wanted. Desi Steam este cel mai popular magazin online pentru jocuri in format digital, cei de la Electronic Arts spera sa va convinga sa va orientati si catre [].

Ce mananca cel mai inalt popor

Cel mai inalt popor din lume este poporul olandez. Olandezii sunt recunoscuti ca mari bautori de lapte si mancatori de branza si alte produse lactate. Ar putea exista o legatura?Pentru olandezi, laptele si.

Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Prezentat ca una dintre atractiile turistice principale din Chisinau, cimitirul Sfantul Lazar, cunoscut si ca Doina, este cel mai mare din Europa, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Cel mai mare imprumut al Romaniei de la FMI, achitat

Romania a terminat de platit cel mai mai mare imprumut pe care l-a contractat vreodata de la Fondul Monetar International, respectiv cel in valoare de 13 miliarde de euro, primit in 2009, transmite Digi24.

INTERVIU Emil Bituleanu, Libra Internet Bank: 2015 a fost cel mai bun an din istoria bancii

Anul 2015 a fost un foarte bun pentru Libra Internet Bank, poate chiar cel mai bun din istoria bancii, a declarat Emil Bituleanu, presedintele bancii, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, in care expune motivele care au dus la.

Cel mai bun maestru bucatar din lume, Benoit Violier, a murit la 44 de ani VIDEO

Maestrul bucatar franco-elvetian Benoit Violier, al carui restaurant a fost desemnat cel mai bun din lume in luna decembrie, a murit la varsta de 44 de ani, potrivit primelor indicii cauza decesului fiind sinuciderea.

Cel mai bun maestru bucatar din lume, Benoit Violier, a murit la 44 de ani: motivul pentru care s-ar fi sinucis VIDEO

Maestrul bucatar franco-elvetian Benoit Violier, al carui restaurant a fost desemnat cel mai bun din lume in luna decembrie, a murit la varsta de 44 de ani, potrivit primelor indicii cauza decesului fiind sinuciderea.

Compania aeriana Emirates lanseaza cel mai lung zbor comercial fara escala

Compania aeriana Emirates, cu sediul in Dubai, lanseaza luni cel mai lung zbor comercial fara escala. Dureaza 17 ore si 35 de minute si va fi facuta cu aeronave de tip Boeing 777 care vor strabate distanta de 8 580 mile 13 805 kilometri).

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )