Libnet.ro
UNICEF

20:15

Turcia: cel mai inalt om din lume nu si-a gasit perechea la inaltime, dar s-a casatorit cu perechea in dragoste

Adevărul Adevărul,
Turcia: cel mai inalt om din lume nu si-a gasit perechea la inaltime, dar s-a casatorit cu perechea in dragoste

Celebra zicala opusurile se atrag s-a dovedit a fi adevarata in cazul lui Sultan Kosen, cel mai inalt om de pe planeta, care s-a casatorit la finalul saptamanii trecute. Desi exista o diferenta considerabila de inaltime intre cei doi, detinatorul recordului mondial la inaltime crede ca este un miracol ca si-a gasit sufletul pereche. continuă pe Adevărul

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Accidentul minier din Leon, soldat cu sase morti, cel mai grav din ultimii 18 ani in Spania

Accidentul provocat luni de o scurgere de gaz metan in mina din Leon s-a soldat cu moartea a sase lucratori si ranirea grava a altor patru, informeaza portalul de stiri al radioteleviziunii spaniole, citat de.

Kim Jong-Un, liderul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

Kim Jong-Un, conducatorul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

Operatorii de cablu sunt cel mai profitabili jucatori din industria de media si divertisment

Segmentul operatorilor de cablu este cel mai profitabil din industria de media si divertisment, cu o marja a profitului de 41%, potrivit raportului Spotlight on Profitable Growth: Media and Entertainment, realizat de compania de consultanta.

FOTO Cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume. Nominalizate la Balonul de Aur!.

FIFA si France Football au anuntat nominalizarile pentru Balonul de Aur la feminin si pentru cel mai bun antrenor din lume la fotbal feminin in 2013. Cele doua trofee urmeaza sa fie decernate in cadrul unei gale ce va avea loc la Zurich, la 13 ianuarie 2014, conform Mediafax. Vezi in galeria foto de mai sus care sunt cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume, nominalizate la Balonul de Aur Listele cu zece jucatoare si zece antrenoare au fost intocmite de experti FIFA si experti din .

Surprinzator! Cele mai performante fonduri de investitii din lume sunt in Grecia, cu randamente de peste 100%

Cele mai performante fonduri de investitii din lume au inregistrat randamente de peste 100% in ultimele 12 luni, pariind pe obligatiuni guvernamentale grecesti, odata cu revenirea increderii investitorilor in.

Forbes: Gruia Stoica, premiu pentru cel mai dinamic om de afaceri

Presedintele Grampet Group, Gruia Stoica, a primit din partea Forbes premiul Cel mai dinamic om de afaceri, dupa ce compania pe care o conduce, Grampet Group, a participat la nu mai putin de patru privatizari.

Americanul Bernard Hopkins ramane CEL MAI VARSTNIC PUGILIST CU UN TITLU MONDIAL

Americanul Bernard Hopkins continua sa ramana cel mai in varsta pugilist care detine un titlu mondial major, dupa ce si-a pastrat titlul IBF la categoria semigrea in urma meciului cu germanul Karo Murat,.

Workshop bebelu.ro: Alaptarea cel mai pretios dar al vietii.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Vezi in clipul video mesajul de inceput al Tatianei Tuta, redactor Bebelu. ro. Vezi cele patru prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Prezentare VIDEO: Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )