Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

Un baiat in varsta de 10 ani din Kansas a murit, duminica, in timpul unei curse pe toboganul cu apa Verruckt, care este considerat a fi cel mai inalt din lume, potrivit Washington. continuă pe B1

Tragedie intr-un parc de distractii din SUA: Un baiat de 10 ani a murit in cel mai inalt tobogan cu apa din lume (VIDEO)

Politia din Kansas, Statele Unite, ancheteaza decesul unui copil de 10 ce a avut loc duminica in timp ce acesta era in cel mai mare tobogan cu apa din lume, Verruckt. Numele toboganului din parcul de.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

IRES: Untold, cel mai popular festival de muzica din Romania

Festivalul Untold, care are loc in aceste zile la Cluj-Napoca este cel mai popular eveniment in randul melomanilor, arata un sondaj IRES, care analizeaza perceptiile si comportamentul de consum cu privire la evenimentele culturale in randul persoanelor cu varste intre 16 si 50 de ani din mediul urban.

FOTO. Cel mai inutil job din lume: salvamar la piscina olimpica de la JO Rio 2016

La Jocurile Olimpice de la Rio, 75 de salvamari, intre care si 15 femei, urmaresc cu atentie activitatea celor mai buni inotatori din lume, atat in timpul competitiilor, cat si al antrenamentelor, scrie The New York Times, care subliniaza ca pe mal sunt mereu si nenumarati antrenori si asistenti.

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala. Cristian Rachitan, unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume: Efectele negative sunt atat de mari, incat te tratezi de una si creezi alte doua boli

Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, medical naturopat de origine romana Cristian Rachitan a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o.

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de.

Ion Dichiseanu, despre cel mai mare viciu al sau: Se intampla sa fac dus cu tigara in gura

La 82 de ani, Ion Dichiseanu pare sa fi oprit timpul in loc. Iar actorul sustine ca nu a renuntat nici macar la cel mai mare viciul al sau: tutunul. Fumez de la varsta de 14 ani, m-a pacalit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )