Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai interesant autobuz autonom e unul pe care l-ai vrea in Bucuresti

Playtech Playtech,
Cel mai interesant autobuz autonom e unul pe care l-ai vrea in Bucuresti

Vehiculele autonome sunt inca ceva nou si fasinant, parca desprinse din universul familiei Jetson. Mai nou, o companie japoneza a creat, in parteneriat cu o firma finlandeza, un autobuz. continuă pe Playtech

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

BOMBA ANULUI in fotbalul romanesc! Cel mai mare antrenor REVINE in Liga I! Ce SALARIU URIAS va avea si pe cine va antrena

Unul dintre cei mai buni antrenori romani este la un pas de a reveni in tara. Dan Petrescu, 50 de ani, va fi, in proportie mare, din iarna, noul antrenor de la CFR Cluj, anunta digisport. ro. Tehnicianul s-a.

SOC TOTAL in cel mai popular concurs din Romania: S-a aflat cine e urmatorul concurent care paraseste Exatlon!

Fosta Razboinica, Alina Pana, a marturisit ca urmareste cu sufletul la gura noua editie Exatlon Romania si a dezvaluit care sunt favoritii ei, atat de la Razboinici, cat si de la.

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

Roger Federer dezvaluie care e cel mai mare avantaj pe care il au jucatorii de tenis

Roger Federer, probabil cel mai valoros jucator de tenis din toate timpurile, a explicat public care este cel mai mare avantaj al celor care practica acest sport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )