Libnet.ro
UNICEF

14:45

SOC TOTAL in cel mai popular concurs din Romania: S-a aflat cine e urmatorul concurent care paraseste Exatlon!

B1 B1,
SOC TOTAL in cel mai popular concurs din Romania: S-a aflat cine e urmatorul concurent care paraseste Exatlon!

Fosta Razboinica, Alina Pana, a marturisit ca urmareste cu sufletul la gura noua editie Exatlon Romania si a dezvaluit care sunt favoritii ei, atat de la Razboinici, cat si de la. continuă pe B1

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

in pragul Sarbatorilor de iarna, cel mai important angajator din Zimnicea face disponibilizari. Suntem muritori de foame aici in oras

Cel mai important angajator din Zimnicea, Teleorman, a anuntat ca va disponibiliza 250 de oameni pana in ianuarie 2019. O fabrica de confectii functioneaza in cel mai sudic oras al Romaniei de 15 ani, potrivit digi24. ro.

Alerta meteo. E cod galben de vant si ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte. Potrivit ANM, pana la ora 16 este.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

INFOGRAFIC Romnia este a doua cea mai ieftina tara din UE. Care este cea mai scumpa / Topul european al preturilor la bunuri si servicii

Romania este a doua cea mai ieftina tara din UE in privinta preturilor la produse si servicii, in raport cu media europeana. Astfel, potrivit ultimului raport al Consiliului Concurentei, publicat joi, in 2017, nivelul general al preturilor din Romania se afla la 48,4% din media europeana, cel mai redus nivel, dupa cel inregistrat in Bulgaria 44%).

Recordurile detinute de Biserica Neagra, cel mai vizitat obiectiv din Brasov, puse in umbra de zona neingrijita din jurul monumentului

Biserica Neagra din Brasov este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Romania. insa numai persoanele avizate sau pasionate de istorie si arhitectura stiu ca celebrul edificiu are cateva recorduri greu de egalat.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )