Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai iubit preot al vasluienilor. Parintele Burduja, un sfant al inchisorilor comuniste

Adevărul Adevărul,
Cel mai iubit preot al vasluienilor. Parintele Burduja, un sfant al inchisorilor comuniste

Constantin Burduja va ramane pentru vasluieni unul dintre cei mai iubiti preoti, care a slujit cu aceeasi dragoste fata de oameni pana la venerabila varsta de 102 ani. A supravietuit foametei, razboiului, inchisorilor comuniste si de aceea a fost botezat de ceilalti preoti patriarh al Vasluiului. A trecut in nefiinta anul acesta, pe 25 ianuarie, fiind nu doar cel mai indragit preot vasluian, ci si cel cel mai longeviv. continuă pe Adevărul

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

A VII-a editie a expozitiei cu vanzare Cel mai frumos Ou de Paste

Joi, 17 aprilie, in Piata Tricolorului din centrul municipiului Bacau are loc cea de-a VII-a editie a evenimentului Cel mai Frumos Ou de Paste.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Pugilistul american Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv din lume potrivit unui raport dat publicitatii de ESPN.

Traian Basescu: Cel mai bun si experimentat candidat la prezidentiale ar fi Emil Boc

Presedintele Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-un interviu televizat, despre posibilii candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca Emil Boc ar fi cel mai bun candidat din partea dreptei.

Cursul BNR a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a sesiunii interbancare de miercuri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 1,16 bani, la 4,4762 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din.

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

O femeie din Atlanta detine recordul mondial pentru cel mai lung par: Are 17 metri si cantareste 20 kilograme (VIDEO)

Asha Mandela, o femeie in varsta de 47 ani din Atlanta, detine recordul mondial pentru cel mai lung par din lume, potrivit WashingtonPost. Mandela, al carei par are o lungime de 17 metri, nu s-a mai tuns de.

Basescu: Boc, cel mai pregatit sa fie presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile prezidentiale din toamna.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, peste 60% dintre acestia petrecand perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )