Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca. continuă pe Hotnews

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Spania a devenit cel mai mare reexportator de gaze lichefiate din Europa

Chiar daca nu a produs niciodata acest combustibil, Spania a surclasat, in martie, Norvegia, devenind cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate GNL) din Europa, din cauza scaderii cererii interne provocate de criza, evolutie care a obligat companiile de utilitati sa reexporte incarcaturile, potrivit Bloomberg.

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni.

Momentul penibil de la nunta in care toata lumea a aflat cel mai mare secret al domnisoarei de onoare

Oamenii din Kazahstan tin foarte mult la traditii. Iar nunta este un eveniment urias, la care participa intreaga familie. De la mic la mare, pana la cele mai indepartate rude si prieteni, toti iau parte la.

Business report: Cresterea reala a venitului personal mediu: 5 euro in 5 ani. Inghititi de impozite; Colectarea taxelor sau de ce ar mai vrea romanii sa plateasca; Reteaua celui mai influent investitor imobiliar din Romania

Cat incaseaza statul si cat castiga benzinarul din pretul la pompa in Romania si in celelalte state din UE. Tara noastra a ajuns in situatia in care pretul carburantilor la pompa este mai mare decat in multe state occidentale. 2013, an agricol de exceptie cu productii record. Preturile au crescut. Statistica romaneasca confirma rezultatele excelente ale productiei agricole de anul trecut.

Liviu Dragnea: PSD, cel mai mare, cel mai serios si cel mai haituit partid din Romania

Vicepremierul Romaniei, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca PSD este in prezent cel mai serios partid din Romania, dar in acelasi timp, cel mai haituit.

VIDEO O magnolie de 1.800 de lei este cel mai scump arbust de laSimfonia Lalelelor

Mii de flori pot fi admirate la cea mai mare expozitie florala din Romania, care poarta denumirea de Simfonia Lalelelor. Preturile sunt pentru toate buzunareele dar si pentru toate gusturile. De exemplu, daca o craita costa 2,5 lei, o magnolia costa 1. 800 de lei.

Cel mai bun trimestru pentru listari din ultimii trei ani. Cum arata top 10 in Europa?

Companiile isi reindreapta atentia catre burse dupa perioada de criza, primul trimestru din acest an marcand cea mai mare valoare si cel mai mare numar de oferte publice initiale IPO) din ultimii trei ani. Volatilitatea in scadere, dar si noile maxime.

Cluj: Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, inaugurata la Recea Cristur. Investitia -1,5 milioane euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa bizonul european fiind cunoscut si drept zimbru), care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )