Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai longeviv antrenor de tenis din Romania, la 100 ani. Ilie Nastase mi-a fost elev. ii cam fileaza o lampa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv antrenor de tenis din Romania, la 100 ani. Ilie Nastase mi-a fost elev. ii cam fileaza o lampa VIDEO

Cel mai longeviv antrenor emerit de tenis din Romania, Eugen Vatasescu, din Ramnicu Valcea, a implinit pe 16 octombrie un secol de existenta. De-a lungul timpului, a jucat tenis cu marile personalitati ale vremurilor. continuă pe Adevărul

World Record Academy: Mariana Bitang si Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cel mai de succes cuplu de antrenori din lume.

Cum arata Mihaela Radulescu in tinerete. Roscata, voluptoasa si dorita de cei mai in voga barbati din Romania

Mihaela Radulescu se numara printre cele mai atragatoare prezentatoaredin showbiz-ul romanesc, in ciuda faptului ca a depasit varsta de 50 de ani. Prezenta pe micile ecrane de peste 25 de ani, frumoasa.

Romania are cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cei mai de succes antrenori din lume - DUO, anunta COSR pe contul oficial de Facebook.

Peste 300 de noi cazuri de COVID-19 in Cluj si Timis Doua judete din Romania, peste 200 de cazuri, iar alte 17 au raportat peste 100 de imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Cel mai mare numar de cazuri noi de coronavirus - 744 - continua sa fie in Capitala, insa un numar ridicat de noi imbolnaviri - 356 - a fost raportat in ultimele 24 de ore si la Cluj. in topul judetelor cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19 urmeaza Timis si Iasi.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )