Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Playtech Playtech,
Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai . continuă pe Playtech

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Vesti bune pentru toti romanii cu datorii. Decizia s-a votat, e oficial!

Anunt extraordinar pentru toti romanii cu datorii. Un proiect mult asteptat a primit votul final in Camera Deputatilor, desi in trecut o lege similara fusese respinsa de Curtea Constitutionala. Anunt important pentru romanii cu datorii Vesti bune pentru romanii care nu isi mai permit sa plateasca ratele pentru bunurile luate in leasing. Conform unui proiect .

Anunt pentru toti romanii cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Daca utilizati gaz natural in casa dvs. , factura poate fi destul de scumpa. Nu va faceti griji, totusi! Exista mai multe strategii pentru a reduce factura la gaz. O modalitate ar fi reducerea consumului de energie si cresterea eficientei energetice a casei. Cum sa va reduceti factura la gaz O modalitate recomandata de specialisti pentru .

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

World Record Academy: Mariana Bitang si Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cel mai de succes cuplu de antrenori din lume.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

De ce COVID-19 se raspandeste cel mai mult la evenimente private si intre prieteni. Valeriu Gheorghita: Exista un risc de raspanire de la o persoana la alta

Noul coronavirus se raspandeste cel mai mult la petreceri si in timpul reuniunilor mari de familie, dar mai ales la evenimentele private precum nunti sau botezuri, arata un studiu citat de Digi24. Mai mult decat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )