Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume este roman. Si e inca activ, la 88 de ani impliniti!

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume este roman. Si e inca activ, la 88 de ani impliniti!

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume, Puiu Manu, astazi in varsta de 88 de ani, a fost nelipsit din paginile celebrei reviste a Consiliului National al Organizatiei Pionierilor, iar acum este unul dintre pilonii noii publicatii Cutezatorii, relansate in urma cu un deceniu. continuă pe Adevărul

A murit Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc, poreclit Lordul, a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 80 de ani, anunta News. ro. In ultima vreme, Padureanu a fost internat la Sectia de Oncologie al Spitalului Judetean Bistrita, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adaugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace si Alzheimer.

Jean Padureanu, internat in stare grava la spital. Cel mai longeviv presedinte de club din tara sufera de mai multe boli

Jean Padureanu, cel mai longeviv presedinte de club din tara si una dintre legendele fotbalului romanesc, care a reusit sa duca Gloria Bistrita pe culmile succesului, se afla internat in stare grava intr-un centru de ingrijiri paleative. Starea sa de sanatate s-a degradat serios inca de cand era incarcerat in Spitalul Penitenciarului Jilava.

Cine a fost Jean Padureanu, supranumit Lordul, cel mai longeviv presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita

Fostul presedinte al clubului de fotbal, Gloria Bistrita, Jean Padureanu, si fundas dreapta, in anii 1950, al echipei Universitatea Craiova, a incetat din viata la varsta de 80 de ani, pierzand lupta cu o boala necrutatoare.

Cel mai longeviv presedinte al clubului Gloria Bistrita a incetat din viata. Jean Padureanu s-a luptat, in ultimele luni, cu o boala necrutatoare

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, supranumit Lordul, a murit, vineri noaptea, la varsta de 80 de ani, precizeaza Timp Online.

DOLIU iN FOTBALUL ROMANESC: Jean Padureanu s-a stins din viata dupa o lupta apriga cu boala!

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu a murit vineri noapte, la varsta de 80 de ani. A fost cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc. Potrivit Realitatea. net,.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari

Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, relateaza Bloomberg.

Ea este cea mai filantroapa vedeta din lume

Artista americana Beyonce, care si-a folosit celebritatea pentru a determina anumite schimbari sociale pe plan mondial, a fostd esemnata cea mai filantropa vedeta din lume. Pe locul doi in Celebs.

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari, in 2016

Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. Pe fondul datelor economice dezamagitoare din China, votul Marii Britanii in favoarea iesirii din UE Brexit) si alegerea miliardarului Donald Trump in functia de presedinte al SUA, cei mai norocosi oameni ai planetei au castigat pana la inchiderea sedintei bursiere din 27 decembrie 4. 400 de miliarde de dolari, in crestere cu 5,7% fata de 2015, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Cum asculti orice radio din lume online cu ajutorul Radio Garden

Sunt foarte multe site-uri si aplicatii dedicate pentru radio online, dar un nou site te ajuta sa asculti orice radio din lume navigand pe un glob pamantesc. Daca vrei sa stii cum asculti orice radio din lume, s-ar putea sa fie suficient sa pornesti un vechi Winamp pe Windows sau iTunes pe Mac. Pe langa [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )