Libnet.ro
UNICEF

17:15

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari, in 2016

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari, in 2016

Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. Pe fondul datelor economice dezamagitoare din China, votul Marii Britanii in favoarea iesirii din UE Brexit) si alegerea miliardarului Donald Trump in functia de presedinte al SUA, cei mai norocosi oameni ai planetei au castigat pana la inchiderea sedintei bursiere din 27 decembrie 4. 400 de miliarde de dolari, in crestere cu 5,7% fata de 2015, conform indicelui Bloomberg Billionaires. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai duri dictatori din lume a incetat din viata: Acesta a supus populatia la tortura, asasinate si numeroase represalii

Generalul Gregorio Goyo Alvarez, care a condus Uruguayul intre 1981 si 1985 si a fost ultimul dictator instalat la putere dupa lovitura de stat din 1973, a decedat miercuri la varsta de 91 de.

Unul dintre cei mai duri DICTATORI din lume A MURIT: Acesta a supus populatia la tortura, asasinate si numeroase represalii

Generalul Gregorio Goyo Alvarez, care a condus Uruguayul intre 1981 si 1985 si a fost ultimul dictator instalat la putere dupa lovitura de stat din 1973, a decedat miercuri la varsta de 91 de.

Ea este cea mai filantroapa vedeta din lume

Artista americana Beyonce, care si-a folosit celebritatea pentru a determina anumite schimbari sociale pe plan mondial, a fostd esemnata cea mai filantropa vedeta din lume. Pe locul doi in Celebs.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Cum arata cel mai mare mall din lume: in Dubai faci shopping cu TAXIUL, in Emirate te dai pe PARTIE (FOTO)

In Dubai sunt peste 90 de centre comerciale, unele atat de mari incat au aparut taxiurile care sa te duca de la un magazin la altul. Tot acolo incepe chiar in a doua zi de Craciun.

O romanca joaca rolul celei mai longevive regine din lume, Elisabeta. Cum a ajuns Roxana Lupu sa fie actrita in Marea Britanie

Actrita romanca Roxana Lupu joaca rolul reginei Elisabeta a Marii Britanii in filmul Inside Buckingham Palace.

Guvernul de la Roma salveaza de la faliment cea mai veche banca din lume

Guvernul de la Roma a aprobat un decret pentru salvarea Bancii Monte dei Paschi di Siena SpA BMPS), dupa ce cea mai veche banca din lume nu a reusit sa gaseasca un investitor dispus sa participe la majorarea de capital.

STUDIU Franceza a urcat pe locul al treilea in topul celor mai vorbite limbi din lume in domeniul afacerilor

Franceza a urcat pe locul al treilea in topul celor mai vorbite limbi din lume in domeniul afacerilor, potrivit unui studiu realizat de Institutul European pentru Administrarea Afacerilor INSEAD). Primele doua locuri in acest clasament sunt ocupate de limba engleza si dialectul mandarin al limbii chineze, informeaza Le Figaro.

Unde a concertat cel mai mare cor din lume. 64 de membri ai celebrului Ansamblu Alexandrov, disparuti in tragedia aviatica de la Soci

64 de membri ai celui mai cunoscut cor din lume au fost dati disparuti in Marea Neagra, chiar in ziua de Craciun, dupa ce aeronava in care se aflau a disparut de pe radarele turnurilor de control ale aeroporturilor la scurt timp dupa ce a decolat din statiunea Soci.

Top 10 cei mai mari razboinici din istorie. De ce au ramas cunoscuti Ginghis Han, Alexandru cel Mare sau Iulius Cezar

Atata vreme cat au existat civilizatii, au avut loc razboaie pentru putere si teritorii. Acestea razboaie au produs unele dintre cele mai crancene batalii ce au fost vazute in lume vreodata. Au fost unii conducatori, care pe langa faptul ca manuiau foarte bine armele, erau mari lideri si strategi geniali. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cei mai mari razboinici ce au existat de-a lungul timpului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )