Libnet.ro
UNICEF

23:00

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

România Liberă România Liberă,
Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016. continuă pe România Liberă

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

Atacantul vedeta al echipei de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat cel mai bun jucator al anului

Superstarul fotbalului portughez, Cristiano Ronaldo, a castigat un nou trofeu in acest an, cu ocazia celei de-a 7-a editii a Globe Soccer Awards, desfasurata marti la Dubai.

DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti de dupa 2008

Dezvoltatorii imobiliari au livrat in acest an spatii de comerciale, logistice si de birouri care totalizeaza o suprafata de 956. 000 de metri patrati, in crestere cu 88% fata de 2015, marcand astfel cel mai bun an al pietei imobiliare locale din 2008.

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

IFFHS: Manuel Neuer (Bayern Munchen), portarul anului pentru a patra oara consecutiv

Manuel Neuer, sportiv al echipei Bayern Munchen, a fost ales pentru a patra oara consecutiv portarul anului, a anuntat, duminica, Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Cursul de schimb a urcat miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, euro fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 bani fata de cotatia de marti.

De Craciun fii mai bun, fii mai aproape de adevar

Stiu, stiu ca suntem in continua schimbare. Craciun Fericit a devenit Merry Christmas si, mai nou, Merry Xmas! Si mai stiu ca perioada asta cu sarbatorile de iarna Craciun si Anul Nou s-a transformat intr-o mare imbulzealasi intr-o cheltuiala permanenta, iar ideea de bucurie sub bradul de Craciun si e mai degraba o poveste.

Cel mai nou vaccin impotriva Ebola are o eficienta neasteptata

Un nou vaccin impotriva Ebola a fost testat cu succes in Guineea si in Sierra Leone, fiind extrem de eficient in lupta impotriva virusului mortal. Testele efectuate cu vaccinul rVSV-ZEBOV au fost monitorizate, iar rezultatele au fost publicate in cadrul unui studiu, in publicatia Lancet. Conform cercetatorilor ce au lucrat la acest studiu, subiectii din [].

Christine Schillings, Ana Hotels: Cel mai mare atu al Romaniei, in acest moment, este autenticitatea

Chiar daca, atunci cand vorbim de turism, in Romania inca mai este foarte mult loc de crestere, de corectat, de inovat si de imbunatatit, tara noastra are un mare atu, spre deosebire de alte tari europene, pe care sa-l foloseasca pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )